Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inotatorii braileni au cucerit sase medalii de aur

In week end-ul trecut, la Arad, s-au derulat Campionatele de natatie pentru juniori II, competitie la care au participat fete cu virste cuprinse intre 11-13 ani si baieti 12-14 ani, de la toate cluburile din tara.
Ca la toate competitiile la care au participat in acest an, inotatorii braileni nu numai ca s-au situat printre protagonisti, dar au reusit sa obtina si un numar foarte mare de medalii.
Cele mai multe succese brailene s-au consemnat in concursul fetelor cu virsta de 11 ani, eleve ale profesoarei Marinela Gogoasa. Maria Alexandra Iancu a reusit sa cistige sase medalii, cite doua din fiecare metal. Inotatoarea braileana a cistigat probele de 400 m liber si 200 m mixt, a iesit vicecampioana la 200 m bras si 200 m spate, iar la 50 si 100 m liber s-a clasat pe locul al treilea.
Colega sa, Sabina Sloata, a reusit sa urce si ea de doua ori pe prima treapta a podiumului de premiere, la finalul probelor de 100 si 200 m bras.
Tot pe primul loc s-a clasat si stafeta 4 x 100 m mixt, formata din Andreea Cojocaru, Diana Dinu, Sloata si Iancu, in timp ce la 4 x 200 m liber aceleasi sportive au obtinut medalia de bronz.
Alexandru Alin Artimon a cistigat proba de 800 m liber si s-a clasat al doilea la 400 m liber in competitia baietilor de 13 ani si tot la aceasta grupa Stefan Alexandru Iordache a cucerit o medalie de argint si una de bronz, la 200 m spate si respectiv 100 m bras.
In competitia similara feminina, Stefania Ion s-a clasat a treia la 200 m liber. Cei trei sportivi mentionati sint pregatiti de profesorul Valeriu Stoicescu.
Tot la categoria fete 13 ani, Alexandra Mirela Dragomir, inotatoare care se pregateste sub indrumarea profesorului Cristian Draghita, a reusit sa urce de trei ori pe podium. Ea a cistigat proba de 200 m bras, s-a clasat a doua la 100 m bras si a incheiat cursa de 400 m mixt pe locul al treilea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii