Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Infractiuni pe banda rulanta in Braila

Urmariti penal, depistati. De aceasta soarta au avut parte cei ce fac subiectul acestui articol. O mare parte dintre acestia au savirsit infractiuni inca de anul trecut.
In ziua de 4 ianuarie, lucratori din cadrul Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au organizat si desfasurat o actiune pe raza municipiului, urmarind depistarea sau clarificarea situatiei persoanelor urmarite in temei legal. Cu aceasta ocazie au fost efectuate 4 descinderi domiciliare, in urma carora au fost depistate mai multe persoane urmarite. Printre acestia se afla Nicusor I. (22 de ani), din Braila, condamnat la un an inchisoare pentru comiterea infractiunii de tilharie, impotriva caruia s-a luat masura incarcerarii in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila si Mariana N. (36 de ani), din Braila, condamnata la executarea a 926 zile de inchisoare pentru savirsirea infractiunii de trecere frauduloasa a Frontierei de Stat. Aceasta a fost incarcerata in Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila.

Infractori cautati de Politie

In ziua de 4 ianuarie 2007, lucratori din cadrul Biroului de Politie Rurala au inceput urmarirea penala impotriva mai multor persoane, autori a diverse infractiuni.
Printre acestia se afla Petrica C. (41 de ani), din satul Urleasca, comuna Traian, Dumitru O. (51 de ani), din satul Scortaru Vechi, comuna Tudor Vladimirescu, Tudorel V. (36 de ani), din comuna Chiscani si Viorel A. (48 de ani), din Braila, pentru comiterea infractiunilor de detinere si pescuit, fara autorizatie, cu prostovolul.
Pentru savirsirea infractiunii de furt este pus sub urmarire si Mihai P. (51 de ani), din Braila. Acesta, la data de 24 octombrie 2006, a sustras cantitatea de 20 litri de motorina din rezervorul unui autovehicul stationat pe DN2 B, in localitatea Baldovinesti, comuna Vadeni, judetul Braila.
O alta infractiune, un alt cautat. Ion S. (32 de ani), din comuna Tudor Vladimirescu, este urmarit de politisti pentru comiterea infractiunii de furt. La data de 5 decembrie 2006, acesta a sustras din incinta unei societati comerciale un electromotor de la un tractor si cantitatea de 25 litri motorina din rezervor. Prejudiciul, in valoare de 400 lei, a fost recuperat. Pentru aceeasi cauza este urmarit si tinarul Radu G. (19 ani), din comuna Maxineni. Acesta, in noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2006, a sustras 4 baloti de lucerna, in valoare de 220 lei, de pe proprietatea localnicului Ionel N. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.
De asemenea, Marius Leonard S. ( 30 de ani), din Galati, este pus sub urmarire pentru savirsirea infractiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere si fals in declaratii. In ziua de 3 noiembrie 2006, acesta a condus un autoturism "Dacia 1310" pe DE 577, fara a fi posesor al permisului de conducere si, implicat intr-un eveniment rutier. Cu toate acestea, a declarat politistilor ca poseda permis de conducere categoria "B".
Romica B. (28 de ani), din Braila, este acuzat pentru infractiunea de vatamare corporala, fapta comisa la data de 21 octombrie 2006, cind, aflindu-se in fata discotecii din localitatea Romanu, l-a agresat pe Madalin A. provocindu-i leziuni ce au necesitat 23-25 de zile de ingrijiri medicale.

Parchetul confirma inceperea urmaririi penale

La propunerea lucratorilor din cadrul Biroului de Politie Urbana, Parchetul a confirmat inceperea urmaririi penale impotriva lui Marius Gabriel C. (29 de ani), din Braila, pentru comiterea infractiunilor de port fara drept a unui cutit in locuri publice si lovire sau alte violente. Autorul, in ziua de 24 noiembrie 2006, aflindu-se in Piata Saraca, a lovit-o cu minerul unui cutit, in zona capului, pe Nicoleta C., provocindu-i leziuni ce au necesitat 5-7 zile ingrijiri medicale. De aceeasi soarta are parte si Mihai A. ( 26 de ani), din Braila, pentru savirsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice avind o imbibatie alcoolica de peste 0,40mg/litru alcool pur in aerul expirat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii