Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inecat in fintina, in miez de noapte

S-a trezit la 12 noaptea, a iesit in curte, s-a descaltat, si-a dat haina jos, si s-a aruncat in fintina. Este scenariul morbid al unei intimplari din localitatea Traianu, unde un barbat de 48 de ani si-a pus capat zilelor, din motive inca neclare. Rudele sint socate de aceasta intimplare si de faptul ca, in miez de noapte, s-au trezit in curte cu politia, salvarea si pompierii, in incercarea de a-l scoate din fintina pe barbat.
Unul dintre vecinii familiei Ciocan ne-a povestit ca s-a trezit la poarta cu sotia victimei, care l-a rugat sa o ajute sa-l caute: "La 12 noaptea, a venit la mine, si a zis "vecine, hai, ca nu-l gasesc pe Iordache!". Si m-am dus si l-am cautat pe la sura cu paie, pe colo, pe colo, dupa aia am fost pe la fratele lui, l-am chemat, si am continuat sa-l cautam. Pe urma s-a dus si nevasta-sa sa caute o lanterna, ca nu avea, si era bezna afara. S-a dus la vecinul, a luat lanterna, si cind a trecut sa-l mai caute prin curte, a vazut papucii la fintina. Si atunci si-a dat seama ca s-a aruncat in fintina. A venit intii politia, dupa aceea Salvarea, si apoi au venit si pompierii, ca sa-l scoata din fintina".
Tinca Ciocan, mama lui Iordache, sustine ca fiul sau a iesit din casa, spunind ca se duce la closet, si, cind au vazut ca nu mai vine, s-au speriat: "S-a sculat la 12 noaptea, si a iesit afara, a zis ca se duce pina la WC, dar la WC nu cred ca a ajuns. S-a sculat, a inceput sa rida, s-a imbracat, a stat cu nora-mea linga el, acolo, si dupa aceea a plecat. Noi am stat, am vazut ca nu mai vine, si ne-am gindit la tot felul de lucruri, ca unde era sa stea, pe gerul ala?! Si am iesit sa-l cautam. Eu cred ca de la sperietura pe care a tras-o atunci, cind si-a facut operatia de hernie, a ramas cu niste probleme la cap, a avut un soc. L-au operat de doua ori, in aceeasi luna, anul trecut, si a fost foarte speriat". Rada Oancea, soacra lui Iordache, o femeie in virsta de 75 de ani, ne-a delarat ca acesta n-a apucat nici macar prima pensie: "Trebuia sa iasa la pensie acum, ii facuse dosar, ii facuse tot, astepta numai pensia sa i-o aduca, si pensia n-a mai sosit nici in ziua de astazi. El a fost ieri la alde cuscra, a stat de vorba cu ei, n-a avut nimic, nimic, nimic... ".
Politistii cerceteaza cazul, pentru a stabili cu certitudine daca a fost vorba despre o sinucidere: "Cadavrul persoanei decedate a fost ridicat si transportat la Serviciul de Medicina Legala, iar in cauza se fac cercetari, pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs decesul", ne-a informat subinspector Nicolae Stoica, seful de post din localitate.
Transportat la Morga Serviciului de Medicina Legala, cadavrul nu a putut fi autopsiat ieri, intrucit era inghetat bocna.
In functie de rezultatul necropsiei care se va efectua astazi, se va stabili exact cauza decesului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii