Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inecat in fintina, in miez de noapte

S-a trezit la 12 noaptea, a iesit in curte, s-a descaltat, si-a dat haina jos, si s-a aruncat in fintina. Este scenariul morbid al unei intimplari din localitatea Traianu, unde un barbat de 48 de ani si-a pus capat zilelor, din motive inca neclare. Rudele sint socate de aceasta intimplare si de faptul ca, in miez de noapte, s-au trezit in curte cu politia, salvarea si pompierii, in incercarea de a-l scoate din fintina pe barbat.
Unul dintre vecinii familiei Ciocan ne-a povestit ca s-a trezit la poarta cu sotia victimei, care l-a rugat sa o ajute sa-l caute: "La 12 noaptea, a venit la mine, si a zis "vecine, hai, ca nu-l gasesc pe Iordache!". Si m-am dus si l-am cautat pe la sura cu paie, pe colo, pe colo, dupa aia am fost pe la fratele lui, l-am chemat, si am continuat sa-l cautam. Pe urma s-a dus si nevasta-sa sa caute o lanterna, ca nu avea, si era bezna afara. S-a dus la vecinul, a luat lanterna, si cind a trecut sa-l mai caute prin curte, a vazut papucii la fintina. Si atunci si-a dat seama ca s-a aruncat in fintina. A venit intii politia, dupa aceea Salvarea, si apoi au venit si pompierii, ca sa-l scoata din fintina".
Tinca Ciocan, mama lui Iordache, sustine ca fiul sau a iesit din casa, spunind ca se duce la closet, si, cind au vazut ca nu mai vine, s-au speriat: "S-a sculat la 12 noaptea, si a iesit afara, a zis ca se duce pina la WC, dar la WC nu cred ca a ajuns. S-a sculat, a inceput sa rida, s-a imbracat, a stat cu nora-mea linga el, acolo, si dupa aceea a plecat. Noi am stat, am vazut ca nu mai vine, si ne-am gindit la tot felul de lucruri, ca unde era sa stea, pe gerul ala?! Si am iesit sa-l cautam. Eu cred ca de la sperietura pe care a tras-o atunci, cind si-a facut operatia de hernie, a ramas cu niste probleme la cap, a avut un soc. L-au operat de doua ori, in aceeasi luna, anul trecut, si a fost foarte speriat". Rada Oancea, soacra lui Iordache, o femeie in virsta de 75 de ani, ne-a delarat ca acesta n-a apucat nici macar prima pensie: "Trebuia sa iasa la pensie acum, ii facuse dosar, ii facuse tot, astepta numai pensia sa i-o aduca, si pensia n-a mai sosit nici in ziua de astazi. El a fost ieri la alde cuscra, a stat de vorba cu ei, n-a avut nimic, nimic, nimic... ".
Politistii cerceteaza cazul, pentru a stabili cu certitudine daca a fost vorba despre o sinucidere: "Cadavrul persoanei decedate a fost ridicat si transportat la Serviciul de Medicina Legala, iar in cauza se fac cercetari, pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs decesul", ne-a informat subinspector Nicolae Stoica, seful de post din localitate.
Transportat la Morga Serviciului de Medicina Legala, cadavrul nu a putut fi autopsiat ieri, intrucit era inghetat bocna.
In functie de rezultatul necropsiei care se va efectua astazi, se va stabili exact cauza decesului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii