Skip to main content

Incidente violente in timpul demonstratiei din fata ambasadei Marii Britanii la Teheran

Mitingul de duminica, al studentilor iranieni de la Teheran, care manifestau in fata ambasadei Marii Britanii in legatura cu criza militarilor britanici capturati de Iran la 23 martie, a luat o turnura violenta, protestatarii incepind sa lanseze pietre si petarde, relateaza AFP.
Circa 200 de studenti islamisti s-au reunit in fata ambasadei Marii Britanii, acuzind militarii din cadrul Fortelor Navale Regale ca ar fi patruns ilegal in apele teritoriale irakiene, la 23 martie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu