Skip to main content

A incetat din viata avocatul Petre Paris

Din nou, doliu in rindul membrilor Baroului Braila. Marti seara, avocatul Petre Paris a incetat din viata in urma unei afectiuni cardiace, pe cind se afla in localitatea Lacu Sarat. Membru al Baroului Braila si avocat pledant definitiv vreme de 25 de ani, Petre Paris era cunoscut de toata lumea - juristi, magistrati, justitiabili - mai ales pentru felul sau de a fi, vesel si sociabil. Avocatul Paris avea intotdeauna pregatita o gluma buna, dar si o vorba de duh. Un astfel de om, care nu s-a gindit niciodata la moarte decit atunci cind o lua in chip de ris, si care-si planuia concediul, putea fi ocolit de "doamna in negru", ani buni de acum incolo. Chiar in ziua in care a trecut in viata de "dincolo" intr-un mod atit de neasteptat, a fost la Palatul de Justitie pina la orele prinzului. Nu parea sa fie suferind, ba dimpotriva. Dar Dumnezeu a vrut sa fie altfel.
Petre Paris s-a nascut la Sascut-Sat, Adjud, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1973, dupa care a activat ca procuror in cadrul Procuraturii Locale Braila. Din anul 1982, Petre Paris a fost membru al Baroului Braila si avocat pledant definitiv. El a fost casatorit cu medicul Lucia Troia.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu