Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incendii provocate de neglijenta

Un rest de tigara aruncat neglijent de una dintre persoanele fara adapost care "locuiesc" in gura de canal situata in cartierul Hipodrom, pe Aleea Soarelui, vizavi de blocul G 2, a provocat un incendiu care a distrus avutul "chiriasilor", mai exact citeva kilograme de cirpe si deseuri de hirtie. In plus, a ars si izolatia conductelor de termoficare, pe o lungime de 2 metri liniari. Focul a fost semnalat luni, 3 aprilie, la ora 17.50, pompierii Detasamentului Braila 1 reusind sa il stinga pina la 18.10. Bineinteles, adapostul boschetarilor a devenit de nelocuit pentru o perioada.
Tot luni si tot Detasamentul Braila 1 a intervenit penbtru stingerea unui incendiu izbucnit in gospodaria lui Stan Pirlitu, din cartierul Lacu Dulce, Str. Gradinari, nr. 46. Fiul proprietarului, in virsta de 8 ani, s-a jucat cu chibriturile in apropierea furajelor depozitate in curte, provocind un incendiu care a mistuit 3 tone de furaje si 500 kg lemne de foc. Interventia pompierilor s-a derulat intre orele 18.29 si 19.15, ducind la salvarea a doua case si trei anexe gospodaresti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii