Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inca o promotie de la Universitatea "Brancoveanu" porneste in cariera

Luni seara a fost una dintre cele mai importante zile din viata celor
care, timp de patru ani, au urmat cursurile Facultatii de Management si Marketing in Afaceri Economice (FMMAE) a Universitatii "Constantin Brancoveanu". Absolventii au participat la Cursul festiv al promotiei 2006. Printre invitatii care au onorat cu prezenta lor aceasta zi speciala din viata fostilor studenti s-au aflat rectorul universitatii, prof. univ. dr. Alexandru Puiu, decanul FMMAE, conf. univ. dr. Elena Enache, conf. univ. dr. Dorian Rais, decanul Facultatii de Stiinte Administrative si ale Comunicarii, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar
Judetean Braila, Lucica Visalon, si vicepresedintele Consiliului
Judetean, Niculina Moisescu. Festivitatea a debutat cu intonarea
Imnului Universitatii "Constantin Brancoveanu", dupa care, intreaga
asistenta a tinut un moment de reculegere in memoria cadrelor
didactice si studentilor carora viata nu le-a oferit sansa de a se
alatura la prezentul eveniment. Reprezentanta absolventilor, Alina Magdalena Sandu, a sustinut un discurs prin care a multumit profesorilor, familiilor si tuturor celor care i-au sustinut in perioada studentiei si a dat cuvintul intivatilor. Prof. univ. dr. Alexandru Puiu a felicitat organizatorii, absolventii si a adus vestea ca Ministerul Educatiei si Cercetarii a dat aprobarea pentru ca atit specializarile acredidate, cit si cele autorizate din cadrul Universitatii, sa sustina examenul de licenta in fata unor comisii din care vor face parte profesori ai Universitatii "Brancoveanu" si, cel mai probabil, si cite un reprezentant din cadrul altor centre universitare din tara. In acelasi timp, conducerea universitatii i-a asigurat pe absolventi ca se va face tot posibilul pentru ca ei sa nu se mai deplaseze la sediul din Pitesti pentru sustinerea examenului final, ci sa-l sustina chiar la Braila, fapt care a stirnit aplauze din partea publicului care umplea sala pIna la refuz.
Conf. univ. dr. Elena Enache le-a spus absolventilor ca intrunirea de suflet la care participa sarbatoreste un sfirsit si totodata un nou inceput: cariera de economist, si i-a indrumat la perseverenta in drumul lor spre realizarea profesionala. La rindul sau, conf. univ. dr. Dorian Rais i-a asigurat pe proaspat iesitii de pe bancile facultatii ca adevaratele examene ale vietii abia acum incep pentru ei. Cel mai emotionant moment a fost cel in care s-a strigat pentru ultima data catalogul. Presedintele Clubului Studentilor, Oana Alexandra Stefan, a acordat mai multe diplome cu titluri onorifice pentru studentii cu contributii remarcabile in cadrul clubului si cu titluri hazlii, chiar ironice, pentru cei mai simpatici colegi de promotie.
La final, absolventii au predat cheia Universitatii si au oferit rectorului un album de promotie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii