Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inca o promisiune pentru asfaltarea celei mai nenorocite strazi din Braila

Primaria promite, pentru a nu se mai stie a cita oara, ca va finaliza asfaltarea strazii Comuna din Paris, din Chercea, pe tronsonul dintre Sos. Focsani si Sos. Baldovinesti. Respectivul tronson de strada asteapta sa scape de gropi de circa 8 ani, de cind s-a terminat montarea unei conducte de canalizare. Situatia e cu atit mai disperata pentru locatarii zonei si mai ales pentru soferi cu cit Comuna din Paris este o artera rutiera foarte importanta, pe care trec mai multe trasee ale transportului in comun municipal. Primarul Constantin Cibu ne-a declarat, zilele trecute, ca are promisiuni de la Ministerul Internelor si Reformei Administrative ca se va aloca, de la bugetul de stat, suma de 37 miliarde de lei vechi, special pentru asfaltarea acelui tronson de strada. Primarul se arata convins ca, de data asta, banii vor veni desi, tot pe parcursul acestui an, si Ministerul Transporturilor a promis ca va finanta lucrarea respectiva, dupa o vizita efectuata de ministrul liberal Ludovic Orban in Braila.
Celalata jumatate a Strazii Comuna din Paris, cea dintre Sos. Rimnicu Sarat si Sos. Focsani, urmeaza sa intre in reabilitare, beneficiind de montarea canalizarii si largirea carosabilului, de la doua la patru benzi. De acest tronson se va ocupa, insa, celebra firma greceasca "Athena", asa ca nu se stie cit de repede vor incepe lucrarile si, mai ales, cind anume vor fi terminate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii