Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inca doua zile de viscol si ger

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului a trimis, ieri, catre toate prefecturile o avertizare meteorologica. Autoritatile locale au fost astfel instiintate ca in urmatoarele doua zile se va inregistra o racire accentuata a vremii si precipitatii insemnate cantitativ. Vintul va sufla cu putere si va viscoli zapada.
Racirea accentuata a vremii va afecta treptat, incepind din vest, toata tara, valorile de temperatura devenind cu 7-10 grade mai scazute decit media climatologica a perioadei.
In Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, sudul si estul Transilvaniei precipitatiile, la inceput sub forma de ploaie, se vor transforma in ninsoare. Se vor inregistra circa 15-20 litri/mp in 12 ore, iar izolat peste 40 litri/mp in sud-est.
"Incepind din noaptea de luni spre marti (6/7 martie) si pina in dimineata zilei de miercuri, la munte, in sud-estul si estul tarii vor fi ninsori viscolite", se precizeaza in avertizarea transmisa prefecturilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii