Mergi la conţinutul principal

Inaugurarea “Daniel's Pub”, un real succes

* terasa localului a fost arhiplină, iar clienții au fost încântați atât de meniu cât și de ambianța sonoră deosebită asigurată de maestrul Emy Drăgoi, fiica acestuia și invitații săi

 

 

Inaugurarea “Daniel's Pub”, eveniment care a avut loc joi, începând cu ora 18.00, s-a dovedit un real succes. Terasa localului a fost arhiplină, iar clienții au fost încântați atât de meniurile pe care le-au putut consuma cât și de programul muzical de excepție realizat de maestrul Emy Drăgoi, fiica acestuia și invitații săi. Deși publicul ar fi mai dorit să asculte interesanta combinație de acordeon și vioară pe ritmuri de jazz, programul muzical s-a încheiat la ora 22.00, din respect pentru locatarii din zonă, care ar fi putut fi deranjați de volumul puternic.

Administratorii pub-ului sunt mulțumiți de felul cum a decurs seara inaugurală, însă spun că au identificat și câteva aspecte pe care urmează să le pună la punct, astfel încât clienților să li se asigure servicii cât mai bune. Restaurantul va funcționa, prin zona efectivă de pub, fără comenzi la bucătărie, până la ora 5.00, mai puțin marțea, când este închis pentru igienizare și mentenanță.

Reamintim că “Daniel's Pub” s-a deschis în clădirea unde a funcționat până în urmă cu 5 ani fostul restaurant “Antic”. Noul local este administrat de SC “Dekaem Crewing” SRL, firma care a achiziționat acum doi ani clădirea și a demarat un amplu proces de reabilitare.

Oferta pub-ului se va axa în principal, așa cum era firesc, pe cel puțin opt sortimente de bere draft pe care le pot alege clienții, dar și pe numeroasele sortimente de bere la sticlă. Din punct de vedere culinar, “vedeta” localului va fi grătarul tradițional, cu mici, costiță și friptură preparate în stil românesc. Ca desert, principala ofertă va fi plăcinta țărănească tradițională din zona Brăilei. Aceasta va fi făcută cu foi de casă de o bucătăreasă pricepută, adusă special din zona Tufești-Țibănești. Pe lângă grătar și plăcintă, clienții pot opta și pentru alte meniuri, precum preparatele din pește sau supele.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro