Mergi la conţinutul principal

Iar se oprește apa din cauza lucrărilor de pe Șos. Baldovinești și strada Apollo

• vor fi afectați consumatorii de pe mai multe străzi din zona Apollo, pe parcursul zilei de marți, 28 noiembrie, între orele 8.00 și 22.00

 

După ce astfel de măsuri au mai fost luate de câteva ori, în ultimele două luni, Compania de Utilități Publice (CUP) “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe, din nou, furnizarea apei potabile, marți, 28 noiembrie, între orele 08:00 - 22:00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe Strada Apollo și Șoseaua Baldovinești. De această dată, vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice de pe următoarele străzi: Ardealului, Apollo (între Bulevardul Dorobanților și Podul Apollo), Brateș, Ion C. Brătianu, Constantin Dobrogeanu Gherea, Carpați (între Bulevardul Dorobanților și strada Podului), Ion Ghica, Mihail Kogălniceanu, Mărului, Moș Ion Roată, Podului, Piața Carpați, Vasile Alecsandri, 13 Septembrie 1848, și strada Ardealului – numerele fără soț), precum și blocurile: A1, A2, A3, A4, A5, A6, situate pe strada Mihail Kogălniceanu, deservite de hidroforul situat la Centrala Termică Kogălniceanu, menționăm că nu vor fi afectate blocurile de locuințe din cartier Apollo.

”Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea vă aducem la cunoștință că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, a transmis CUP ”Dunărea”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro