Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ianis Zicu imprumutat la Rapid

Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca Ianis Zicu va evolua pentru formatia giulesteana in viitorul sezon.
"Da, Zicu este jucatorul nostru", a spus Copos, care nu a dorit sa faca alte comentarii.
Conducerea FC Rapid a ajuns la o intelegere cu Internazionale Milano, club care il are in proprietate pe Ianis Zicu, pentru un imprumut de un sezon al atacantului. Daca jucatorul va confirma, gruparea giulesteana va avea prima optiune pentru achizitionarea definitiva a fotbalistului.
Conform unor surse din cadrul clubului Dinamo, tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a intervenit in realizarea tranzactiei dintre Rapid si Inter Milano. Lucescu a discutat, marti, cu patronul gruparii italiene, Massimo Moratti, convingindu-l sa il lase pe Zicu sa evolueze pentru un an la echipa fiului sau Razvan.
Gruparea dinamovista a incercat in ultimele zile sa obtina din nou imprumutul lui Ianis Zicu, dar directorul tehnic al echipei italiene, Marco Branca, i-a spus atacantului ca in acest sezon Inter va alege unde va juca. Branca i-a explicat ex-dinamovistului faptul ca pina acum l-a imprumutat la Parma si Dinamo, la dorinta lui Zicu si a impresarilor sai.
Zicu a evoluat in perioada 2000-2002 la Dinamo, fiind imprumutat la Poiana Cimpina si ulterior la Farul Constanta in perioada 2002-2003.
La inceputul sezonului 2003/2004 revine la Dinamo, de unde este achizitionat, in ianuarie 2004 de catre Internazionale Milano, contra sumei de 2,5 milioane de euro, care l-a cedat imediat la AC Parma. De asemenea, atacantul roman a fost imprumutat pentru sezonul 2004/2005 la aceeasi echipa. In returul sezonului 2004/2005 Zicu a revenit, sub forma de imprumut, la Dinamo.
In prima divizie, Zicu a evoluat in 53 de partide, inscriind 15 goluri, in timp ce in a doua liga a evoluat 6 meciuri, marcind patru goluri. De asemenea, atacantul a evoluat 9 partide in Serie A, nereusind sa marcheze niciun gol. Pentru prima reprezentativa, Zicu a evoluat in doua partide, cu Armenia si Japonia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii