Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoti de masini inhatati de Politie

Trei indivizi care au furat o masina, au facut-o bucati si au abandonat "ramasitele" pe Soseaua Vizirului au fost prinsi de judiciaristi, iar capul bandei a fost arestat.
"George-Mircea B. a reclamat la Politie ca autori necunoscuti i-au sustras autoturismul "Dacia 1310" nr. BR-04-DEM, parcat pe Str. Fortificatiei, in noaptea de 27 ianuarie. Pe 31 ianuarie, In urma cercetarilor efectuate de lucratorii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, a fost descoperita caroseria autoturismului, abandonata pe Drumul European 577, la iesire din municipiu", ne-au precizat surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei.
A doua zi, politistii au reusit sa-i identifice pe autorii furtului - Iulian-Daniel P., 18 ani, Florin C., 29 ani si Nicusor B., 20 ani -, care au fost retinuti imediat, pe baza de ordonanta. Hotii au fost prezentati la Judecatorie, cu propunere de arestare preventiva, iar instanta a emis mandat pentru primele 29 de zile pe numele lui Florin C., urmind ca cei doi complici sa fie cercetati in stare de libertate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii