Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoti de masini inhatati de Politie

Trei indivizi care au furat o masina, au facut-o bucati si au abandonat "ramasitele" pe Soseaua Vizirului au fost prinsi de judiciaristi, iar capul bandei a fost arestat.
"George-Mircea B. a reclamat la Politie ca autori necunoscuti i-au sustras autoturismul "Dacia 1310" nr. BR-04-DEM, parcat pe Str. Fortificatiei, in noaptea de 27 ianuarie. Pe 31 ianuarie, In urma cercetarilor efectuate de lucratorii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, a fost descoperita caroseria autoturismului, abandonata pe Drumul European 577, la iesire din municipiu", ne-au precizat surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei.
A doua zi, politistii au reusit sa-i identifice pe autorii furtului - Iulian-Daniel P., 18 ani, Florin C., 29 ani si Nicusor B., 20 ani -, care au fost retinuti imediat, pe baza de ordonanta. Hotii au fost prezentati la Judecatorie, cu propunere de arestare preventiva, iar instanta a emis mandat pentru primele 29 de zile pe numele lui Florin C., urmind ca cei doi complici sa fie cercetati in stare de libertate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii