Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoti de lucerna prinsi de jandarmi

Folosindu-se de dispozitive de supraveghere pe timp de noapte, jandarmii au prins, in ultimele doua nopti, patru hoti care furasera lucerna de pe niste sole de la marginea orasului.
Locotenentul Iulian Timofei, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, ne-a declarat: "Joi noapte, o patrula care supraveghea zona din apropierea podului de la Vulpea, a observat trei persoane care au sustras lucerna si au incercat sa fuga la locul faptei cu trei atelaje hipo. Cei trei au fost somati, li s-a solicitat sa opreasca, insa au fugit. Dupa o urmarire de aproximativ un kilometru, o caruta a iesit de pe carosabil si s-a tamponat de un copac, iar o alta a urmat-o, lovindu-se de prima. In urma impactului, Fanel T., conducatorul primului atelaj, a fost proiectat pe cimp si a suferit o leziune in zona fetei, insa, cu toate acestea, nu s-a oprit, continuind sa fuga, pe cimp. Acesta a fost imobilizat si transportat la spital, pentru ingrijiri medicale. Atit lui Fanel T., cit si prietenilor sai - Ionut B. si Florin B. - li s-au intocmit actele premergatoare urmaririi penale, pentru furt."
Cu ajutorul aceluiasi dispozitiv de vedere pe timp de noapte, jandarmii au mai prins un hot de nutret, miercuri. Zamfir O., 44 ani, a fost capturat in apropiere de Cazasu, furind de pe tarlaua firmei la care era angajat si s-a "lipit" de un dosar penal. (Narcis VOICA)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii