Skip to main content

HIV/SIDA nu e o pacaleala

Simbata, 31 martie, la ora 9.30, in amfiteatrul Colegiului National "Gheorghe Munteanu Murgoci" are loc concursul de creatie plastica si literara "HIV/SIDA nu e o pacaleala", acesta reprezentind etapa finala a Programului de Informare si sensibilizare derulat in cursul acestui an scolar in liceele din judetele Braila, Buzau, Vrancea, Giurgiu si Prahova. Lucrarile sint realizate de catre elevi de la liceele din judetul Braila, iar tema concursului este de prevenire HIV/SIDA in rindul tinerilor; cei care au realizat cele mai bune lucrari vor fi premiati, ne-a informat Anca Oprisan, responsabilul acestui proiect pentru judetul nostru.
Fundatia "Romanian Children's Appel" Bucuresti si Inspectoratul Scolar Judetean, reprezentat de Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica a derulat, in perioada septembrie 2006-martie 2007, un program de informare si sensibilizare in legatura cu HIV/SIDA in scolile din judetul Braila pentru toti elevii claselor lX-Xll, cit si in scolile de arte si meserii. Programul a fost finantat de Guvernul Republicii Irlanda-Development Cooperation Ireland cu scopul de prevenire a raspindirii HIV/SIDA in rindul tinerilor, prin informare si sensibilizare si prin promovarea incluziunii sociale a celor afectati.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu