Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hibernians FC - Dinamo 0-4

Echipa Dinamo Bucuresti a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), formatia malteza Hibernians FC, intr-un meci din prima mansa a turului intii preliminar al Cupei UEFA.
Dinamo a deschis scorul in minutul 4, prin Ionel Danciulescu. Catalin Munteanu a executat o lovitura libera de la 16 metri lateral dreapta, portarul Muscat a respins in fata, iar Danciulescu a impins balonul in plasa de la patru metri.
In minutul 34, Claudiu Niculescu a executat o lovitura libera de la 18 metri, insa mingea a lovit bara transversala, iar scorul pauzei a fost 0-1.
La reluare, antrenorul dinamovist Mircea Rednic l-a trimis in teren pe Ionel Ganea, aflat la primul meci oficial in tricoul alb-rosu. In minutul 57, Ganea a primit o minge pe partea dreapta, in interiorul careului, a pasat prin fata portii pina la Claudiu Niculescu, care a inscris, plasat, de la trei metri.
In minutul 58, acelasi Niculescu a inscris pentru 3-0, tot dupa o pasa a lui Ganea, la o faza similara celei petrecute cu un minut mai devreme.
Dinamo a marcat pentru 4-0 in minutul 83, prin Radu Stefan. Acesta a reluat cu capul spre poarta, dupa o lovitura libera de pe partea dreapta, balonul a fost respins in fata de portarul maltez Muscat, acelasi Radu Stefan revenind si inscriind din interiorul careului mic.
In minutul 86, Dinamo si-a mai trecut in cont o bara, prin Cosmin Moti. In minutul 90, fundasul dinamovist a primit al doilea cartonas galben, pentru o altercatie cu Cohen, fiind eliminat si urmind sa fie suspendat pentru meciul retur, din 27 iulie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii