Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea va participa, in weekend, la un puternic turneu amical, la Ploiesti

Dupa partida de la Cluj, handbalistele brailene au primit citeva zile de pauza, insa de miercuri, 29 martie, au reluat in forta pregatirile pentru ultima parte a returului.
Saptamina trecuta, toate componentele lotului au efectuat cite doua sedinte de pregatire avind atit caracter fizic, cit si tactic.
Modul in care a fost conceput si organizat returul o nemultumeste insa pe profesoara Alexandrina Soare: "Este total nepotrivit acest mod de a juca cu pauze foarte mari, deoarece este greu sa mentii jucatoarele in forma. Am jucat pe 25 martie, la Cluj si a urmat apoi o pauza de trei saptamini. Abia pe 15 aprilie vom juca pe teren propriu cu HCM Baia Mare, pe 20 vom evolua la Brasov, dupa care vor fi iar doua saptamini de pauza. Norocul nostru este ca ne-am vazut deja obiectivul realizat pentru ca altfel am fi putut avea probleme serioase".
La sfirsitul acestei saptamini, HC Dunarea va participa la un turneu la Ploiesti unde, alaturi de echipa gazda, Activ, au mai fost invitate Otelul Galati si lotul national de tineret.
"Pentru noi este binevenit acest turneu, pentru ca cel putin Otelul, cit si lotul de tineret au obiective importante de realizat si vor cauta sa evolueze la parametri cit mai inalti, astfel ca intilnirile cu ele vor lua aspectul unor partide oficiale. Va fi un nou prilej pentru jucatoarele care au evoluat mai putin in acest campionat sa demonstreze ca merita sa ramina in lotul pentru sezonul urmator", a declarat antrenoarea Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii