Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea, spre marea confruntare

Incep emotiile pentru HC Dunarea. Formatia braileana pleaca astazi spre Cehia, pentru ca simbata dimineata sa o intilneasca pe DHK Zora Olomouc, in prima mansa din cadrul optimilor de finala ale Cupei Challenge. Din lotul care face deplasarea lipsesc doua jucatoare de baza, Ramona Ruscior si Marinela Patru, ambele fiind accidentate.
"Emotiile au inceput mai de mult, insa cu cit se apropie ora meciului acestea cresc, pentru ca vrem sa avem o comportare buna. In ultimele doua jocuri din campionat am ramas datori fata de publicul brailean, iar in urma aceastei duble cu Zora vrem sa facem uitate acele nereusite. Trebuie sa ne calificam in sferturi", a precizat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
Sursa citata a specificat apoi faptul ca brailencele pornesc cu prima sansa in aceasta dubla partida de verificare, pentru ca handbalul din Romania este net superior celui din Cehia.
"Adversarele noastre nu sint deosebit de puternice, iar favoritii principali sintem noi. Dar cum niciodata socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tirg, noi ne-am luat toate masurile ca acolo sa avem o comportare cit mai buna si sa obntinem un rezultat cit mai strins, bineinteles in favoarea noastra, pentru ca saptamina viitoare, la Braila, calificarea in faza urmatoare, sa fie o simpla formalitate pentru noi", a continuat Vasile Puiu.

"Zora nu este o formatie care sa ne poata crea probleme"
* afirma Liviu Paraschiv

In optimile Challenge Cup HC Dunarea Braila o va intilni pe DHK Zora Olomouc, ocupanta locului III in acest moment, in campionatul Cehiei. Cu toate acestea, antrenorul Liviu Paraschiv este optimist.
"Sintem favoriti, dar asta nu inseamna ca meciul din Cehia este deja cistigat. Trebuie sa ne concentram si atunci vom putea obtine un rezultat favorabil. Zora Olomouc nu pare a fi o formatie care sa ne poata crea probleme, totul depinde de noi", a declarat la plecare antrenorul brailean.
Formatia braileana a ajuns in aceasta faza din Challenge Cup, dupa ce in turul al treilea a spulberat-o pe ZRK Trgcoop, cu scorul general de 75 - 37.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii