Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea priveste cu optimism intilnirea cu Tomis Constanta

Astazi incepe returul Ligii Nationale feminine de handbal, HC Dunarea avind programata pentru aceasta prima etapa intilnirea cu Tomis Constanta.
Inaintea acestei partidei cele doua echipe ocupa pozitiile alaturate, exact la mijlocul clasamentului, 8 si 7, formatia constanteana detinind un loc mai bun datorita unei victorii in plus, insa punctul pe care il are avans in fata brailencelor poate fi recuperat astazi de elevele Alexandrinei Soare in sala Polivalenta din Braila. Un succes al gazdelor ar conduce si la o rocada de locuri in clasament.
Asa cum am mai amintit, toate jucatoarele s-au resimtit dupa partida de la Galati, unde in afara duritatilor la care au fost supuse din partea jucatoarelor Otelului, o suprasolicitare a articulatiilor a fost generata de suprafata foarte dura pe care s-a jucat.
Cu toate ca cele doua formatii sint departajate doar de un punct, antrenoarea Alexandrina Soare considera ca Tomis este o partenera incomoda: "Desi ma asteptam ca dupa victoria de la Galati jucatoarele sa fie relaxate si mai increzatoare, toata saptamina am simtit la ele o stare de teama. Inca mai sint afectate de partida tur, de la Constanta, in care in primele 25 de minute nu au marcat decit doua goluri, iar in ultimele minute cinci goluri. Atunci, pentru ele a fost primul joc din Liga, si, pe undeva, era explicabila evolutia mai putin reusita din prima repriza, de aceea, in aceasta saptamina, am cautat sa le ridic moralul, sa le conving ca datele problemei s-au modificat si ca avem sanse reale de a ne lua revansa. Tomis are intr-adevar doua jucatoare de nationala, Petrache si Ignat, dar spun eu ca ne-am luat masurile de siguranta pentru a le anihila".
In aceasta saptamina, ca de obicei inaintea oricarei partide disputate pina acum, antrenoarea Alexandrina Soare a studiat impreuna cu echipa citeva meciuri ale viitoarei adversare si a exersat in primul rind diverse scheme de aparare si formule de echipa pentru a putea face fata atacurilor constantencelor.
Inaintea meciului, chiar daca mai sint jucatoare care nu s-au recuperat complet, antrenoarea braileana mizeaza pe aportul lor, este realista dar si optimista.
"Spre deosebire de Oltchim sau Silcotub, Tomis este o formatie foarte disciplinata, toate jucatoarele respecta cu strictete sarcinile de joc, au o circulatie foarte buna a mingei pe faza de atac, astfel ca reusesc sa fructifice aproape toate actiunile din faza ofensiva. Noi am studiat jocul Tomisului si consider ca vom gasi caile spre un rezultat bun. Fac din nou un apel la public, sa vina in numar cit mai mare si, ceea ce este cel mai important, sa ne fie alaturi in momentele grele", a declarat Alexandrina Soare.

Etapa a 14-a programeaza meciurile:
HC Dunarea Braila - Tomis Constanta (23-31)
Oltchim Rm. Vilcea - HC Roman (23-25)
Rulmentul Brasov - CSM Cetate Deva (24-22)
"U" Jolidon Cluj - CSM Sibiu (35-26)
Astral Posta Cilnau - HCF Piatra Neamt (40-29)
Rapid CFR Bucuresti - Otelul Galati (23-27)
Silcotub Zalau - HCM Baia Mare (27-24)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii