Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Harry Potter si oraselul misterelor"

Directia Administratiei Pietelor si Tirgurilor (DAPT), in colaborare cu Primaria Municipiului Braila, va organiza o manifestare de amploare cu prilejul Zilei Copilului. Recitaluri de muzica, momente de dans, concursuri, intreceri artistice si sportive, clovni, personaje de desene animate, cadouri si multe surprize, toate pentru a oferi copiilor braileni un spectacol de neuitat, derulat sub gericul "Harry Potter si oraselul misterelor". Manifestarea va avea loc in Oraselul Copiilor din Parcul Monument, joi, 1 Iunie, incepind cu ora 17.30.
"Am ales acest titlu pentru spectacolul de joi pentru ca Harry Potter este unul din cele mai indragite personaje. Vom avea cadouri cu Harry Potter, saculeti cu vraji, tricouri, palarii, baloane. Vom avea masti si clovni, papusi, ce mai, un spectacol deosebit facut de copii, pentru copii, si cu putin ajutor din partea unor adulti", a precizat Simona Draghincescu, directorul DAPT Braila.
Pentru copii, intrarea in orasel este libera, iar pentru adulti se va percepe taxa obisnuita de 5.000 lei/pers.
Din spectacol mentionam dansul clovnilor, hora mastilor populare, varietati cu si fara papusi, recital George Ion Tudor, laureat al Festivalului "George Grigoriu", momente de dans cu "Total Dance" si "Street Stile". Vor fi organizate intreceri sportive pe role si biciclete, precum si un concurs de desene. Pe aleile oraselului, personaje de desene animate si clovni vor anima atmosfera, iar intr-un loc special amenajat micutii isi vor putea face painting si portrete pe loc. Invitati speciali ai manifestarii: Mihai Constantinescu si Simona (ex Etno). Spectacolul se va incheia cu o retragere cu torte si un frumos foc de artificii.
Ziarul "Obiectiv - Vocea Brailei" este partener media in organizarea acestei manifestari si va oferi premii cistigatorilor concursului de desene.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii