Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hagi a demisionat de la Poli Timisoara

Antrenorul Gheorghe Hagi si-a anuntat demisia de la Poli Timisoara, declarind, simbata, la finalul meciului pierdut in fata formatiei Otelul Galati, scor 0-2, ca isi asuma responsabilitatea pentru rezultatele slabe ale echipei sale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Ne-am facut de ris in aceasta seara, este greu sa zici ceva, vina este a mea in totalitate. Cred ca am aratat jalnic in teren. Eu ca antrenor m-am simtit la fel ca toata lumea. Imi asum in totalitate aceasta imagine pe care a lasat-o Poli. Cer scuze spectatorilor pentru spectacolul rusinos pe care l-am aratat, au dreptate si ei. Viata merge inainte. Cum unii trebuie sa plateasca, voi plati eu si nu voi mai continua la Poli", a declarat tehnicianul.
Gheorghe Hagi a mentionat ca le-a urat bafta jucatorilor echipei Poli Timisoara, exprimindu-si regretul ca nu mai poate continua munca inceputa la aceasta echipa. "M-am simtit foarte bine la Timisoara, conditiile sint extraordinare, oamenii au investit, spectatorii merita foarte mult, mai trebuie sa fie si actori care sa faca un spectacol frumos. Le-am urat bafta, drumul este lung. Si eu, si familia mea ne-am simtit foarte bine la Timisoara, dar nu a iesit. Sint anumiti factori care au influentat asta, dar nu este momentul sa vorbim acum", a adaugat Hagi.
Hagi si-a mai anuntat o data demisia de la conducera tehnica a formatiei Poli Timisoara, pe 8 aprilie, imediat dupa meciul cu CFR Cluj, incheiat la egalitate, scor 2-2, in etapa a XXI-a a Diviziei A, insa a revenit asupra deciziei, fiind convins sa ramina de unii oficiali ai gruparii timisorene.
Fostul selectioner a preluat echipa Poli Timisoara in luna noiembrie 2005, cind l-a inlocuit pe Cosmin Olaroiu, al carui contract fusese reziliat, de comun acord, cu conducerea clubului.
Echipa Poli Timisoara a fost invinsa, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de formatia Otelul Galati, intr-un meci din etapa a XXVIII-a a Diviziei A.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii