Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hagi a demisionat de la Poli Timisoara

Antrenorul Gheorghe Hagi si-a anuntat demisia de la Poli Timisoara, declarind, simbata, la finalul meciului pierdut in fata formatiei Otelul Galati, scor 0-2, ca isi asuma responsabilitatea pentru rezultatele slabe ale echipei sale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Ne-am facut de ris in aceasta seara, este greu sa zici ceva, vina este a mea in totalitate. Cred ca am aratat jalnic in teren. Eu ca antrenor m-am simtit la fel ca toata lumea. Imi asum in totalitate aceasta imagine pe care a lasat-o Poli. Cer scuze spectatorilor pentru spectacolul rusinos pe care l-am aratat, au dreptate si ei. Viata merge inainte. Cum unii trebuie sa plateasca, voi plati eu si nu voi mai continua la Poli", a declarat tehnicianul.
Gheorghe Hagi a mentionat ca le-a urat bafta jucatorilor echipei Poli Timisoara, exprimindu-si regretul ca nu mai poate continua munca inceputa la aceasta echipa. "M-am simtit foarte bine la Timisoara, conditiile sint extraordinare, oamenii au investit, spectatorii merita foarte mult, mai trebuie sa fie si actori care sa faca un spectacol frumos. Le-am urat bafta, drumul este lung. Si eu, si familia mea ne-am simtit foarte bine la Timisoara, dar nu a iesit. Sint anumiti factori care au influentat asta, dar nu este momentul sa vorbim acum", a adaugat Hagi.
Hagi si-a mai anuntat o data demisia de la conducera tehnica a formatiei Poli Timisoara, pe 8 aprilie, imediat dupa meciul cu CFR Cluj, incheiat la egalitate, scor 2-2, in etapa a XXI-a a Diviziei A, insa a revenit asupra deciziei, fiind convins sa ramina de unii oficiali ai gruparii timisorene.
Fostul selectioner a preluat echipa Poli Timisoara in luna noiembrie 2005, cind l-a inlocuit pe Cosmin Olaroiu, al carui contract fusese reziliat, de comun acord, cu conducerea clubului.
Echipa Poli Timisoara a fost invinsa, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de formatia Otelul Galati, intr-un meci din etapa a XXVIII-a a Diviziei A.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii