Mergi la conţinutul principal

Guvernul Viorica Dăncilă a schimbat subprefectul la Brăila

* subprefectul Marius Țiripa a fost demis, astăzi, din funcție * decizia a fost luată în ședința de Guvern, laolaltă cu alte schimbări de prefecți și subprefecți din țară * în locul lui Țiripa a fost numită Rada Sterea, șef serviciu la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Brăila

 

 

Suprefectul Marius Țiripa a fost eliberat din funcție, astăzi, printr-o decizie a Guvernului Viorica Dăncilă. Potrivit unui comunicat de presă emis de Executiv, hotărârea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Brăila de către Marius - Aurelian Țiripa, a fost aprobată în ședință, odată cu alte hotărâri privind demiteri de prefecți și subprefecți din țară. Tot astăzi, Guvernul a decis ca fotoliul lui Țiripa să fie ocupat de către Rada Sterea, șef serviciu la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Brăila.

Ca de obicei, Executivul nu a prezentat vreun motiv privind schimbarea fostului subprefect din funcție.

Reamintim că Țiripa a fost numit în funcția de subprefect în anul 2015, în locul lui Cătălin Grosu. Acesta a ajuns pe funcție la câteva zile după venirea prefectului de la vremea respectivă, Nicu Olteanu, cel care o înlocuise pe Vasilica Vîlcu.

Vom reveni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro