Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Golgeterii din Insuratei au marcat in amicalul de la Galati

Vineri, 1 Decembrie, AS Viitorul Insuratei a sustinut cea de-a doua partida de verificare insa nu asa cum a fost programat cu prima echipa Dunarea Galati, ci cu satelitul acesteia din Liga a IV-a.
Echipa lui Marian Stavarache a facut un joc foarte bun si a marcat cite doua goluri pe repriza, Vicol si Boros in prima parte, Paraschiv si Stoica in cea de-a doua.
"Am facut o partida foarte buna si o ultima verificare inaintea restantei cu Portul Constanta. Nu este normala decizia federatiei deoarece noi trebuia sa fim anuntati inaintea ultimei etape ca se rejoaca acest meci. Noi stim ca echipa Portul nici nu a plecat de la Constanta in ziua partidei insa aceasta a fost decizia forului superior si noi ne vom conforma. Meciul cu Portul il vom disputa miercuri, 6 decembrie, de la ora 14.00 si, bineinteles, ca il vom aborda numai cu gindul la victorie", a declarat Paul Alexandru, presedintele gruparii din Insuratei.
In partida de Galati, AS Viitorul a folosit urmatoarea formula de echipa: Anghelescu - Baicu, Paraschiv, Boros, Pislaru - Stanciu, Vioreanu, Clim - Dobre, Vicol, Bratosin. In repriza a doua au mai evoluat Stoica, Mirescu, Butiseaca si Cheles.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii