Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Goal!", un film pentru fotbalisti, la cinema "Central"

In perioada Anului Nou, la cinematograful "Central" Braila va rula filmul "Goal", o pelicula care se adreseaza in special iubitorilor fotbalului. Personajul principal e Santiago Munez, un pusti a carui pasiune este fotbalul si care, pe neasteptate, are ocazia sa isi transforme visul in realitate, dar numai daca este dispus sa renunte la temeri, sa calatoreasca mii de kilometri si sa joace impotriva celor mai buni din lume. Cind Santiago (Kuno Becker) a trecut granita in America, la virsta de 10 ani, avea doar doua lucruri la el: mingea de fotbal si un desen rupt, cu Cupa Mondiala. Ani de zile, a avut slujbe de nimic si a infruntat scepticismul tatalui sau, care ii spunea ca nu prea are sanse sa ajunga cineva. Dar cind britanicul Glen Foy, un fost jucator de fotbal, actual cautator de talente, il vede pe Santiago la un meci din LA, recunoaste in el un fotbalist abil, rapid si curajos, genul de talent dupa care tinjeste clubul Newcastle United, din Premier League. Aruncat intr-o tara straina, unde fotbalul e religie, tinarul american trebuie sa arate ca are curajul si capacitatea de a cistiga un contract cu cel mai prestigios club din lume. In acest film, apar vedete precum David Beckham, Zinedine Zidane sau Raul, dar si actorul roman Marcel Iures.
Programul cinematografului "Central" va fi urmatorul: simbata, 31 decembrie, va fi inchis, duminica, 1 ianuarie, filmul va fi proiectat la orele 17.30 si 20.00, iar in zilele de luni, marti, miercuri si joi, cinematograful va functiona dupa programul 12.30, 15.00, 17.30 si 20.00.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii