Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gloria il vrea pe Bruncevici de la CFR Cluj

Antrenorul Gloriei Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat, marti, la primul antrenament al echipei sale din acest an, ca are mare nevoie de un atacant si spera ca CFR Cluj va fi de acord sa-l imprumute pina-n vara pe sirbul Sead Bruncevici, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Avem nevoie de un atacant bun de cap, cu talie, forta. M-am gindit la Bruncevici si sper ca, asa cum noi am ajutat CFR, prin plecarea lui Coroian, si ei sa ne inteleaga ca, chiar daca nu vom reusi sa platim o anumita suma, un imprumut pina in vara ne-ar fi de mare ajutor. Sper sa reusim sa-iconvingem", a declarat Ioan Ovidiu Sabau.
Intrebat daca echipa sa va mai face si alte achizitii, Sabau a declarat ca isi doreste cel putin doi jucatori, dar deocamdata in lot nu a fost cooptat nici unul. "Nu stim daca vor fi jucatori noi, deocamdata nu a fost contactat nici un jucator care sa intareasca lotul Gloriei. Sigur, ne-am exprimat dorinta sa-l aducem pe Bruncevici de la CFR Cluj, pe Oncica, chiar si Vasiie, dar se pare ca este destul de greu sa facem aceste achizitii", a spus Sabau.
Tehnicianul Gloriei a declarat ca, in lipsa unor jucatori noi, echipa sa va incerca sa se pregateasca foarte bine in aceasta perioada. "Sunt jucatori in lotul actual care au confirmat si pot sa dea mai mult. Nu regret ca nu am plecat la Dinamo pentru ca am incredere in jucatori si sper sa se comporte asa cum s-au comportat si pina acum. Acesta a fost un motiv pentru care eu nu am dorit sa paraseasc echipa la jumatatea campionatului", a mai spus Sabau.
Prezent la primul antrenament al echipei din acest an, presedintele Jean Padureanu a confirmat faptul ca Gloria Bistrita este in tratative cu mai multe cluburi pentru transferul unor jucatori, dar a refuzat sa dea vreun nume. "Dorim jucatori si de la CFR Cluj, si de la Dinamo, si de la Otopeni, unul dintre ei poate ca va veni", a declarat Padureanu.
Pe de alta parte, Gabi Muresan (23 de ani), mijlocasul adus de Sabau de la Gaz Metan Medias, eroul meciului Steaua- Gloria Bistrita, partida in care echipa sa a reusit sa invinga in Ghencea, a declarat, la primul antrenament al Gloriei, ca in retur si-a propus sa inscrie cel putin sase goluri. "Imi doresc sa inscriu mai multe goluri in retur. In tur am jucat doua meciuri, acum voi avea 15 ocazii sa intru pe teren si sa inscriu. Doresc sa am cel putin 6 reusite", a spus Muresan, autorul singurului gol al partidei cu Steaua, de la Bucuresti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii