Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gloria Buzau - Dacia Unirea, un meci in care ambele formatii vizeaza accederea in etapa a VIII-a

Astazi, de la ora 17.00, Cupa Romaniei la fotbal programeaza etapa a VII-a. Calificata in aceasta faza, dupa ce a eliminat divizionara C, Unirea Faurei, Dacia Unirea Braila va evolua la Buzau in compania Gloriei.
Singura absenta din lotul echipei brailene este cea a lui Daniel Plesa care a fost eliminat etapa trecuta, la Constanta. Pentru ca l-a lovit in mod intentionat pe adversarul sau, capitanul Daciei risca o suspendare de la una la trei etape. Cit va sta pe margine mijlocasul echipei fanion a orasului nostru se va decide astazi in cadrul sedintei Comisiei de Disciplina a FRF.
Obiectivul Daciei ramine insa victoria si, implicit, accederea in faza urmatoare, una in care este posibil sa intilneasca o divizionara A.
Nici la Gloria situatia nu este roza. Dupa evolutia lamentabila de la Moinesti, trei jucatori buzoieni, fundasul Vrinceanu, mijlocasul ofensiv Mutiu si atacantul Silviu Popescu au primit un ultim avertisment din partea antrenorului Viorel Ion. Pe linga faptul ca fotbalistii mentionati nu fac parte din echipa de baza a Gloriei, in acest meci tehnicianul V. Ion nu va putea conta nici pe fundasii Ilie si Ciobanu, primul avind in continuare mina si piciorul in ghips dupa meciul de Cupa de la Galati, cel de al doilea din cauza unei entorse.
Obiectivul formatiei din Cring in acest campionat coincide cu al Daciei, o clasare intre primele cinci locuri in campionat si un traseu cit mai lung in Cupa Romaniei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii