Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gherghiceanu si Baciu sint campioni nationali universitari

Atletii braileni au reusit sa cucereasca primele medalii din acest an competitional. Un grup restrins de sportivi braileni au participat in week-endul trecut la Campionatele Nationale Universitare si, ca de obicei, ei s-au numarat printre protagonistii probelor la care au luat startul.
Simbata, Leonard Gherghiceanu, elevul antrenorului Fanel Ionescu, si-a adjudecat proba de 60 m plat si titlul national universitar, reprezentantul CSM-ului oprind acele cronometrului dupa 6:87 secunde.
A doua zi, dimineata, Aurel Baciu, sportiv pregatit de profesorul Mihail Dumitru, s-a impus in proba de 60 m garduri, bifind in felul acesta cel de-al doilea titlu consecutiv, iar colegul sau de club, Ionut Vlaicu, s-a clasat pe pozitia a treia. Al patrulea a sosit Paraschiv Eftimie. Unul dintre atletii care ar fi putut intra in lupta pentru medalii, Ionut Lazar, a suferit o contractura musculara si nu a putut participa la aceasta proba.
Tot simbata, s-a derulat si un Grand Prix pentru juniori II, concurs in care atletii braileni au cucerit doua locuri intii.
Proba de 60 m garduri baieti i-a revenit lui Alexandru Anton, 8:55 secunde fiind timpul realizat de reprezentantul LPS-ului, in timp ce colegii lui Ionut Iorga si Ionut Mihalcea au sosit pe locurile al patrulea si, respectiv, al cincilea.
In proba similara a fetelor primele doua pozitii au fost adjudecate de catre brailence. Proba a fost cistigata de Nadia Ilas in 9:51 secunde, iar pe pozitia secunda a sosit Raisa Matei.
Toti sportivii care au participat la acest concurs de verificare si-au realizat baremurile pentru finala Campionatului National.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii