Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Germania cauta lucratori oaspeti

Pina la sfirsitul acestei luni, cei care doresc sa munceasca in strainatate au o noua sansa de a prinde un contract de munca deoarece Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca va organiza o actiune de preselectare a celor ce urmeaza sa dobindeasca statutul de lucratori oaspeti in Germania. Contractele sint pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii cu Inca 6 luni si se adreseaza femeilor si barbatilor cu virsta cuprinsa intre 20-40 de ani care au cunostinte foarte bune de limba germana si experienta de minim 2-3 ani, dovedita prin carnetul de munca, In domeniul solicitat.
Ofertele de munca sint pentru bucatari/bucatarese, chelnerite, femei specialiste In domeniul hotelier (pentru servirea micului dejun, curatenie, cameriste si receptie), receptioneri si asistente medicale (personal de Ingrijire batrini). De asemenea, se mai cauta si specialisti In domeniul gastronomiei, care au exercitat de minim 3 ori o activitate ca lucrator sezonier In cadrul unei Intreprinderi din Germania, sau cei care au o calificare Incheiata si o experienta de minim 3 ani pentru una din urmatoarele pregatiri profesionale: calificare profesionala Intr-o meserie din domeniul gastronomic; asistent/asistenta de Intreprinderi agricole; economist/economista; asistent/asistenta comerciala; absolventi/absolvente ale Academiei de Studii Economice; vinzator/vinzatoare (produse alimentare).
Preselectia se va desfasura in fiecare zi de luni pina vineri, in intervalul orar 09.00-16.00, la sediul de pe din strada Valter Maracineanu nr. 1-3, sector 1, Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii