Mergi la conţinutul principal

Geniștii promovează cariera militară în liceele brăilene

• ofițeri din cadrul Batalionului 72 Geniu „General Constantin Savu” - Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos” Brăila au făcut lobby pentru cariera militară în Liceele „Panait Cerna”, LPS, „Panait Istrati”, „Anghel Saligny”, „C. D. Nenițescu” și „Gheorghe K. Constantinescu”

 

 

 

Geniștii promovează intens cariera militară în unitățile de învățământ din municipiul și județul Brăila.

Astfel, în ziua de luni, 3 iunie, personalul militar din cadrul Batalionului 72 Geniu „General Constantin Savu” - Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos” Brăila, a organizat o activitate de promovare a carierei militare în mai multe licee din municipiu, în vederea atragerii de personal pentru încadrarea unor posturi de soldaţi şi gradaţi profesionişti și nu numai.

Geniștii au vizitat Liceele „Panait Cerna”, LPS, „Panait Istrati”, „Anghel Saligny”, „C. D. Nenițescu” și „Gheorghe K. Constantinescu”. Au participat elevii claselor a XII-a și a XI-a profesională, care au fost informaţi cu privire la alegerea unei cariere militare, despre oportunităţile, locul şi rolul profesiei militare. Înscrierile pentru posturile de soldat şi gradat profesionist s-au făcut până pe data de 7 iunie, însă tinerii vor avea și alte opțiuni.

Criteriile minime pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească sunt: să aibă cetăţenie română şi domiciliul stabil în România; să aibă vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire; să fie absolvent a (cel puţin) 2 ani de studiu din învăţământul secundar superior (minim 10 clase); să nu aibă antecedente penale.

„Pentru orice informaţii suplimentare, personalul recrutor  vă stă la dispoziţie şi poate fi contactat la sediul Batalionului 72 Geniu „General Constantin Savu” şi la nr. de telefon 0239/684547”, precizează surse din cadrul batalionului de geniu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro