Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gazdele s-au multumit doar cu revansa

Miercuri dimineata, CS Faurei a disputat returul cu Energia Vulturu si partida s-ar fi putut incheia cu un scor mare in favoarea gazdelor daca elevii lui Iacob Carst nu s-ar fi multumit cu putin in acest meci, adica doar cu faptul de a-si fi luat revansa.
Tandalache a deschis scorul pentru gazde, iar Calatoaie l-a dus la 2-0, printr-o realizare tehnica originala, aplaudata de putinii spectatori care au venit de la Faurei la Gaiseanca pentru a urmari acest meci.
In repriza a doua jucatorii ajunsi la finalizare au incercat solutii originale, dar nu prea le-au iesit si doar si-au trecut numele pe o lista lunga de ratari.
Musat nu a reusit sa-l invinga pe portarul Energiei in situatie de unu la unu, iar Craciunescu a trimis prima data un lob, dar mingea a depasit bara transversala si apoi, la numai citeva minute, a sutat in bara. Daca ar fi incercat un sut cu efect plasat, Anghelina ar fi putut duce scorul la 3-0 numai ca el a ales alta varianta si din nou mingea a lovit bara portii adverse. Pe finalul partidei, oaspetii au profitat de o nesincronizare intre portarul Ilasc si fundasul central Tandalache si au reusit sa reduca din diferenta.
"Incet - incet lucrurile incep sa se aseze si la noi la echipa. Revenirea lui Ilasc este de bun augur, iar pe de alta parte este vizibil faptul ca majoritatea fotbalistilor nostri au inceput sa aiba o mentalitate potrivita cu acest esalon. Sper ca prin alte partide de verificare sa se omogenizeze un unsprezece competitiv care sa ne dea sperante ca vom reusi sa ne atingem obiectivul", declara antrenorul Iacob Carst.
CS Faurei a evoluat in formula: Ilasc - Stefanita, Tandalache, Fratila - Tanase, Mita, Carp, Musat, Calatoaie - Craciunescu, Anghelina.
Dupa pauza au mai evoluat Bajan, Vasile si Barus.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii