Mergi la conţinutul principal

GALERIE FOTO. Brăila, astăzi, cu bune şi cu mai puţin bune

La ora prânzului, în Vidin - mai exact pe Calea Galaţi/Eroilor, poliţia locală descongestiona traficul, blocat de mai multe autovehicule staţionate pe carosabil, pentru a putea înlesni trecerea utilajelor de deszăpezire. Cu mai puţin succes în dreptul staţiei de autobuz din zonă, datorită maşinilor parcate până în staţie.

De altfel, aceasta era plină de zăpadă şi nişte cutii din carton pentru adăpostul maidanezilor. În cartierul Locuri Noi, toate containerele erau sufocate de gunoi, iar pe străzile lăturalnice încă nu se trecuse cu la lama până la ora 13,00. În alte cartiere însă, se lucra intens la deszăpezirea străzilor.

Pe trotuarul din faţa primăriei se acţiona la lopată, un convoi de tractoate erau dispuse ingenios la lucru pe Călăraşi, iar pe Sandu Aldea/Tineretului, un cauciuc avertiza asupra pericolului datorat unei gropi în asfalt. Alt pericol şi din cauza treptelor rămase fără nervuri la un autobuz vechi al Braiacar: era gata-gata ca un călător să alunece chiar la coborâre. Apropo, staţia de autobuz de la Murgoci era plină de zăpadă, ca şi trotuarul ce duce spre primărie, în dreptul liceului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro