Mergi la conţinutul principal
Sâmbătă, la Centrul de Creație

Gala Laureaților Festivalului Concurs Internațional "Întâlnirea epigramiștilor"

* la concursul lansat în luna august a acestui an au participat 75 de epigramiști din țară și din străinătate * temele ediției de anul acesta au fost "Misit" și "Maimuță" * tot sâmbătă, la sediul Casei de Cultură, are loc vernisajul expoziției "Din clepsidra cu surprize" a artistului plastic Florin-Gabriel Călin

 

Eveniment cultural de excepție în weekend. Sala ProArte a Centrului de Creație Brăila va găzdui sâmbătă, 1 octombrie 2022, începând cu ora 17.00, Gala Laureaților celei de a XXXV-a ediție a Festivalului Concurs Internațional "Întâlnirea epigramiștilor", manifestare organizată de Casa de Cultură a Municipiului Brăila și Clubul Umoriștilor Brăileni (CUB) "Ștefan Tropcea".

"Umorul și ironia șfichiuitoare sunt armele ce vor fi folosite în duelul epigramatic care îi reunește pe câștigătorii concursului lansat în luna august a acestui an. Au răspuns provocării organizatorilor 75 de epigramiști din țară și din străinătate, care au trimis câte două epigrame pentru fiecare dintre temele "Misit" și "Maimuță". Spectacolul va cuprinde suite de epigramă și poezie umoristică ce vor fi condimentate cu muzică în interpretarea solistei Marta Pîrvu și cantautorului Dumitru Popescu", precizează, în comunicatul trimis presei, managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, Emanoil Ciucașu.

În preambulul Galei Laureaților Festivalului Concurs Internațional "Întâlnirea epigramiștilor", tot sâmbătă, 1 octombrie, la sediul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, din Piața Poligon nr. 2 (Casa Memorială "Petre Ștefănescu-Goangă"), va avea loc, de la ora 9.15, vernisajul expoziției de portrete realizate în creion, "Din clepsidra cu surprize", a artistului plastic Florin-Gabriel Călin.

"Așadar, vă așteptăm în weekend la Sala ProArte aCentrului de Creație Brăila, din Piața Traian nr. 2, cu oameni faini, umor de calitate și muzică bună!", a mai spus managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro