Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A furat stampila firmei si a facut pagube de 8 milioane de lei

In virsta de 22 de ani, analfabet si cu antecedente penale din timpul minoratului, Cornel Marian Calin a fost trimis, din nou, in fata instantei de judecata, din ordinul procurorului Mihaela Marinescu, de la Parchetul Local, pentru o paguba de 8,2 milioane de lei, pricinuita SC "Petrol Company Impex" SRL Braila.
Furtul a fost comis in noaptea de 17/18 iunie 2005, in jurul orei 24.00. Potrivit acuzarii, in timp ce vagabonda pe Calea Calarasilor, Cornel Calin s-a decis sa jefuiasca magazinul alimentar apartinind SC "Petrol Company Impex" SRL. El a patruns in incinta escaladind o fereastra, dupa care a sustras din interior mai multe cartuse de tigari, suma de un milion de lei, precum si stampila rotunda a societatii. In timpul anchetei, oamenii legii au descoperit mai multe amprente apartinind inculpatului, astfel ca nu le-a fost greu sa-l traga pe acesta la raspundere. Hotul nu a negat ca ar fi jefuit magazinul, dar a tinut sa precizeze ca a furat "doar" patru cartuse de LM si 450.000 de lei din casa de marcat. SC "Petrol Company Impex" SRL s-a constituit parte civila cu suma de 8,2 milioane de lei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii