Mergi la conţinutul principal

Fumătoare rea de gură. După ce că fuma ilegal în incinta Halei Mari, s-a “contrat” cu poliţiştii care voiau să o amendeze

• femeia e din satul Tătaru şi are 47 de ani • pentru fumat în spaţii închise şi pentru refuzul de a se legitima a fost amendată de două ori, cu câte 300 lei

 

Unii fumători uită deseori că, potrivit legii, nu mai au voie să îşi aprindă ţigara în spaţii publice închise, consumându-şi viciul oricând şi oriunde. Din când în când, aceştia au ghinionul să fie luaţi în colimator de “organele” de anchetă şi control şi să nu scape amenzi. A păţit-o recent o femeie care a fost prinsă fumând în incinta halei centrale din Piaţa Mare. Deşi se afla cu “musca” pe căciulă, fumătoarea nu a fost deloc cooperantă cu poliţiştii locali, având o atitudine destul de vehementă şi refuzând cu obstinaţie să se legitimeze. Drept urmare, în loc de o singură amendă, a încasat două, ambele în valoare de 300 lei.

“Pentru fumatul în toate spaţiile publice închise, spaţiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii, unităţile sanitare, de învăţământ, precum şi în cele destinate protecţiei şi asistenţei copilului conform Legii nr.349/2002, modificată de Legea nr.15/2016, a fost depistată şi sancţionată contravenţional numita N.S., în vârstă de 47 ani, din sat Tătaru, comuna Dudeşti, judeţul Brăila – cu amendă în valoare de 300 lei – fiind depistată fumând în incinta halei centrale din Piaţa Mare.     

Tot N.S., în vârstă de 47 ani, din sat Tătaru, comuna Dudeşti, jud.Brăila – cu amendă în valoare de 300 lei – pentru refuzul de a se legitima la cererea justificată a poliţiştilor locali”, informează Poliţia Locală, printr-un comunicat de presă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro