Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fugiti de la locul accidentului

Politistii de la Circulatie s-au confruntat, ieri, in decurs de doar citeva ore, cu doua evenimente diametral opuse: un sofer a pocnit o femeie si a parasit locul faptei, lasind-o sa se zbata in mijlocul drumului, iar un altul a lovit usor o fetita si, fiindca victima a fugit, s-a prezentat la Politie, pentru a anunta evenimentul.
Comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Serviciului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca primul accident s-a produs in jurul orei 11.30, pe Str. Fundatura Rm. Sarat din cartierul Lacu Dulce: "Vasile A., 59 ani, posesor al unui permis din anul 1966, conducea autoutilitara "Dacia 1304" nr. BR-48-PIR si, din cauza neatentiei, a lovit-o cu un lemn aflat in caroserie, peste oblonul sting, pe Mariana I., 54 ani, care circula regulamentar, din sens opus."
Dupa ce a doborit femeia, soferul si-a continuat drumul, parasind locul faptei, iar victima - care suferise multiple traumatisme si o fractura la bratul drept - a fost transportata la spital, unde a ramas internata. Politistii au reusit sa dea de urma soferului fugar in jurul orei 14.30 si l-au escortat la spital, pentru a-i fi recoltate probe de singe, apoi i-au intocmit dosar penal.
"La polul opus s-a aflat Marian M., 35 ani, operator de cablu la "Astral", care s-a prezentat la sediul nostru, declarind ca in jurul orei 15.20, a lovit o fetita cu masina, insa nu a reusit sa retina victima, deoarece aceasta a fugit imediat de la locul evenimentului. Conducatorul auto ne-a declarat ca sofa autoturismul nr. CJ-49-AST pe Soseaua Buzaului, iar in dreptul statiei de linga blocul A10, a surprins si acrosat cu aripa din dreapta-fata o fetita de 12-13 ani, care se angajase in traversarea strazii prin fata unui autobuz, fara sa se asigure. In urma impactului, minora a cazut, apoi s-a ridicat si a fugit printre blocuri", ne-a relatat cms. Vilsan.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii