Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fost fotbalist de la "Dacia Unirea", impuscat la Galati

Fost fotbalist la "Dacia Unirea" Braila, Mihalache Basalac, 22 de ani, angajat, de citeva luni, in Italia, a fost impuscat, simbata dupa-amiaza, in timp ce se deplasa impreuna cu alte persoane, intr-o masina prin orasul natal, Galati. Tinarul a fost transportat de urgenta de catre patru indivizi disparuti, deocamdata, de la domicilii, la Spitalul "Sf. Apostol Andrei" din Galati, unde a fost supus unei interventii chirurgicale pentru retentia proiectilului. Barbatul a scapat cu viata, insa medicii nu exclud posibilitatea ca el sa ramina cu sechele, dat fiind ca proiectilul a trecut razant pe linga coloana vertebrala.Cercetarile politistilor sint anevoioase pentru ca nu sint martori, iar cei care ar avea ceva de spus aplica, momentan, "legea tacerii". Politistii galateni au primit sprijinul unei echipe de la Inspectoratul General pentru solutionarea cazului.
Basalac a fost jucator al echipei "Dacia Unirea" Braila, in sezonul trecut, iar de citeva luni, se pare ca activa la o echipa satelit a Clubului Sienna din Italia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii