Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Insuratei a pierdut la scor amicalul de la Tulcea

Simbata trecuta AS Viitorul a acceptat invitatia Deltei Tulcea si s-a deplasat la echipa din esalonul al doilea pentru o partida de verificare. Meciul s-a desfasurat pe durata a doua reprize de cite 60 de minute fiecare si a fost cistigat de gazde cu 8-0.
Delta a inceput jocul cu o serie de fotbalisti pe care ar dori sa-i transfere in aceasta iarna, astfel ca meciul a fost echilibrat in prima sa parte, singura reusita a tulcenilor apartinindu-i lui Grigorov.
In partea a doua, una in care a fost rindul lui Marian Stavarache de a testa noile achizitii, s-a incheiat cu un scor categoric in favoarea gazdelor, 7-0, autorii golurilor fiind Nanu 3, Ciobanu 2 si Cretu 2.
A fost ultimul amical pentru Delta Tulcea, echipa la care antrenor secund este Cristi Rusu aflindu-se deja de luni intr-un cantonament centralizat la Albena in Bulgaria.
AS Viitorul Insuratei a inceput partida in urmatoarea alcatuire: Anghelescu - Samuila, Musat, Paraschiv, Stanciu - Vioreanu, Bulancea, Bratosin, Clim - Dobre, Vicol.
In repriza a doua au mai evoluat Cheles, Baicu, Oprea, R. Nicolae, Dima.
Formatia din Insuratei va sustine in aceasta saptamina alte doua partide de verificare. Astazi va juca pe teren propriu cu CSO Ianca, iar vineri in deplasare la Gloria Buzau.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii