Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Ianca a pierdut la scor ultimul amical programat inaintea reluarii returului

Fara trei titulari, Emil Cristian, Bulancea, Berceanu, toti cu diverse afectiuni medicale, la care in ultima clipa s-a adaugat si cea a lui Lupu, Petrolul a pierdut lamentabil, pe teren propriu amicalul cu Hidro-Metalcord Buzau.
In formula Cristea - Tudor, Zainea, Samuila, Baciru - Rosu, Balta, Botezatu, Bandarica - Neta, Bosoi formatia din Ianca a avut doar doua ocazii de a inscrie in prima repriza, prin Bosoi si Neta.
Oaspetii in schimb au luptat cu o ambitie si daruire la fel ca in partidele oficiale si pina la pauza au marcat de trei ori.
Putinele schimbari efectuate de antrenorii petrolisti in repriza secuna a meciului, nu au avut nici pe departe darul de a revigora formatia gazda. Mai mult si in aceasta parte a meciului buzoienii au mai profitat de o greseala a apararii petroliste si au mai inscris inca o data.
In repriza a doua, pentru Petrolul au mai evoluat portarul Badiu si jucatorii de cimp Moldoveanu, Stanciulescu si Costea.
"De 19 ani, de cind sint eu la Ianca, nu am pierdut pe teren propriu la un asemenea scor nici macar in partidele amicale. Este adevarat ca nu am putut alinia formatia standard insa aceasta nu este o scuza pentru noi. Eu am propus deja unele sanctiuni pecuniare menite sa-i readuca pe unii fotbalisti cu picioarele pe pamint.
Acesta a fost ultimul meci de verificare pentru noi, deoarece in acest moment avem infirmeria plina de accidentati, iar pina la prima partida oficiala, cea cu Delta Tulcea a mai ramas putin timp" a declarat dupa meci presedintele Iancu Teodorescu
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii