Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia braileana a incheiat returul in aceeasi nota de mediocritate

Laminorul: Caragata - D. Marin, Cozma (min. 49: Patrascu), Vlaicu (min. 46: Atanasoaie), Dumitras - Codreanu, Dinu, Raschitor - Harbuzaru, Paraschiv (min. 71: Tapu), Popa
Antrenor: Toader Stet
Dacia: Olteanu - Constantinescu, Pelin, L. Ivan, Ciocea - Hristian, Plesa, Covaci, Sandru - Ghioca (min. 88: Coman), Ungureanu (min. 71: Ochia)
Antrenor: Ion Gigi
Arbitri: Vasile Paduraru (Gura Humorului) - Gero Szabo (Cluj) si Danut Dumitru (Focsani)
Observator FRF: Zoltan Tamas (Odorheiul Secuiesc)

Ne-am salvat de la retrogradare, dar situatia la nivelul echipei este ingrijoratoare

Dacia a avut o evolutie mediocra pe parcursul returului si bineinteles ca nici in ultima etapa lucrurile nu s-au schimbat. Formatia braileana a pierdut, in ultima etapa, pe terenul uneia dintre echipele condamnate la retrogradare inca de la inceputul stagiunii de primavara.
Si acum stau si ma intreb, ce s-ar fi intimplat daca brailenii nu ar fi cistigat etapa trecuta in disputa cu FCM Tirgoviste. Raspunsul este doar unul singur: Dacia ar fi retrogradat si echipa tirgovisteana ar fi ramas in Divizia B. Daca lipsita de orice fel de emotii nu poti obtine macar o remiza in fata unei formatii retrogradate inseamna ca nu ai valoare pentru acest esalon.
De fapt in conditiile in care la club sforile sint trase de pensionari care traiesc doar din amintiri, e firesc ca si rezultatele sa fie pe masura.
Campionatul s-a incheiat fericit pentru echipa braileana. Dacia a scapat de retrogradare, dar si-a pierdut miile de suporteri pe care si-i cistigase anul trecut, pe cind la cirma echipei se afla Mihai Ciobanu.
Din sezonul urmator vor fi doar doua serii de Divizia B, iar la clubul nostru nu s-a schimbat nimic, ba chiar lucrurile s-au inrautatit si cu greu ar putea fi justificat sprijinul financiar acordat de Consiliul Local Municipal.
Acesta va fi insa unul dintre subiectele ce vor fi abordate in perioada care urmeaza.

Un meci anost ca toate celelalte disputate in deplasare in acest retur

Inaintea partidei de la Roman, jucatorii erau hotariti sa obtina un rezultat bun insa din nou s-au adeverit vorbele antrenorului Ion Gigi ca fotbalistii de la Dacia sint tari doar in declaratii.
Anul trecut sub bagheta lui Mihai Ciobanu, cind si Laminorul avea o alta fata, una net superioara, Dacia a invins in ambele partide cu 2-1. Dupa plecarea lui Ciobanu chiar daca toti jucatorii galateni, dintre care cei mai semnificativi Horovei, Vali Stan si Buteseaca au fost goniti, formatia braileana a reusit sa cistige in turul actualei editii partida de pe teren propriu. Cu o serie de nonvalori transferate in iarna si prin pierderea a trei piese importante, Gorga, Calin si Ionila, Dacia a ajuns o echipa de nivelul Diviziei C. Si acest lucru s-a vazut pregnant si in partida cu Laminorul. Brailenii s-au angrenat intr-un meci de uzura si nu au putut sa fructifice nici una dintre cele doua ocazii pe care si le-a creat in prima parte a meciului.
Prima ratare braileana s-a consemnat in minutul 15 si l-a avut in rol principal pe Ungureanu, un "superatacant" care de la 4 metri de poarta, nu a reusit sa-l invinga pe Caragata.
Un sfert de ora mai tirziu, gazdele au expediat primul sut pe spatiul portii, prin Dinu, insa Olteanu a fost la post.
In ultimul minut al primei reprize, o actiune braileana a fost finalizata de Ghioca insa unghiul dificil in care s-a aflat nu i-a permis atacantului brailean sa suteze pe spatiul portii, mingea lovind plasa laterala.
In partea a doua, pina in minutul 86, nu s-a consemnat nici o faza periculoasa la vreuna dintre porti. In acel moment trei jucatori braileni, printre care si Ghioca, si-au incercat sansele insa nici unul nu a avut luciditatea de a gasi solutia ideala.
In ultimul minut de joc, dupa o serie de gafe consecutive ale aparatorilor braileni, mingea a ajuns cu sansa la Popa care a sutat inselator de la 8 metri si l-a invins pe Olteanu, astfel ca Laminorul, desi era o echipa deja retrogradata, a reusit sa le ofere celor aproximativ 200 de spectatori o victorie de consolare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii