Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia braileana a cistigat primul amical din cantonamentul montan

Dupa o saptamina de pregatire in cantonamentul de la Slanic Moldova CF Braila s-a deplasat simbata la Tg. Ocna pentru un meci amical cu formatia din Liga a III-a CSM Rm. Sarat.
In formula Iorga - Olenic, Rancan, Ghidarcea, Moldoveanu - Girleanu, Macare, Rosu, Lungu - Banaru, Berceanu formatia braileana a fost mai activa in debutul partidei si dupa o actiune personala, in care a driblat doi adversari in marginea careului advers Berceanu a fost faultat, iar lovitura libera a fost transformata de Alin Lungu, care a sutat cu efect, peste zid, in vinclul portii adverse.
La singura ocazie de poarta CSM-ul din Rm. Sarat a marcat insa egalitatea s-a mentinut doar citeva minute deoarece la capatul unei actiuni colective Banaru a trimis mingea printre fundasii centrali adversi pina la Berceanu, iar atacantul brailean si-a incununat evolutia buna din acest meci cu un gol superb.
Cu un sut plasat la coltul lung Macare a dus scorul la 3-1 in favoarea CF-ului si cu toate ca finalul meciului i-a gasit in ofensiva tot pe elevii lui Ionel Iuga cei care au reusit sa mai modifice o data tabela au fost juatorii CSM-ului.
In repriza a doua pentru CF Braila au mai evoluat portarul Mitrea si jucatorii de cimp Mita, Calatoaie, Perca, M. Munteanu, M. Coman, Hristian.
Usor accidentati Elek, Tismanaru si Bosoi au fost menajati pentru acest joc.
"Pentru aceasta perioada de pregatire in care accentul se pune indeosebi pe latura fizica, sint multumit de prestatia jucatorilor. Am inceput jocul cu Rancan in postura de fundas central insa el nu a dat randament pe acest post si atunci l-am avansat in linia mediana unde s-a remarcat imediat prin numeroase pase date atacantilor.
Ce am acumulat in prima saptamina s-a vazut, jucatorii au avut o buna conditie fizica, tehnico-tactic insa mai sint multe lucruri de pus la punct, firesc pe undeva daca tinem cont de faptul ca din vechea garnitura au mai ramas doar citiva jucatori. Cind vom reveni la Braila vom lucra si la omogenizarea echipei prin multe partide de verificare" a declarat Ionel Iuga.
Simbata dupa-amiaza jucatorii nu au avut liber, ei fiind convocati de catre cei doi antrenori pentru un circuit de forta la sala.
Saptamina aceasta CF Braila se va mai deplasa de doua ori la Tg. Ocna, pentru tot atitea meciuri de verificare cu formatii din Liga a IV-a, primul cu formatia locala Magura, cel de al doilea cu Rulmentul Birlad.
Cantonamentul montan se va incheia joi, 8 februarie, jucatorii vor avea liber doua zile, iar duminica vor reveni la stadionul Municipal pentru un meci de verificare in compania Petrolului Berca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii