Mergi la conţinutul principal

Forțele Navale recrutează soldați și gradați profesioniști

* candidații se pot înscrie până vineri, 29 septembrie, urmând a fi încadrați la Flotila Fluvială „Mihail Kogălniceanu” - Divizionul 88 Vedete Fluviale Tulcea și Regimentul 307 Infanterie Marină Babadag

 

 

 

În contextul escaladării conflictului din țara vecină și al necesității creșterii capacității de luptă a unităților MApN, Forțele Navale Române, alături de celelalte structuri ale Ministerului Apărării Naționale, desfășoară în această perioadă, până vineri, 29 septembrie 2023, activități de recrutare a tinerilor din Brăila și nu numai pentru posturile de soldați și gradați profesioniști, în limita locurilor rămase neîncadrate. Înscrierea candidaților care vor să îmbrace haina militară se poate face până la data de 29 septembrie 2023, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie 2023.

Flotila Fluvială „Mihail Kogălniceanu” recrutează soldați și gradați profesioniști pentru Divizionul 88 Vedete Fluviale Tulcea și Regimentul 307 Infanterie Marină Babadag. Informații referitoare la oferta profesională și condițiile de recrutare, de selecție și de repartiție sunt furnizate de către personalul recrutor din unitățile militare sus-menționate și personalul birourilor informare-recrutare din județele în care candidații își au domiciliul”, precizează, într-un comunicat, surse din cadrul Biroului Informare și Relații Publice al Flotilei Fluviale.

Condițiile și criteriile generale de recrutare pe care trebuie să le îndeplinească candidații care optează pentru dobândirea calității de soldat sau gradat profesionist în activitate, se regăsesc pe pagina de internet https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro