Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Focurile aprinse in aer liber continua sa provoace incendii

Tendinta brailenilor de a-si face curatenie prin curti, odata cu incalzirea vremii, poate avea consecinte nefaste, atunci cind nu se acorda suficienta atentie focurilor aprinse in aer liber. Asa s-a intimplat luni, 27 martie, in jurul orei 15.00, in ograda lui Ion Sirbu, din orasul Insuratei. Sotia acestuia a dat foc unei gramezi de gunoi menajer, linga un adapost de animale construit din paianta si acoperit cu stuf, si a lasat flacarile nesupravegheate pentru citeva minute. A fost suficient pentru ca focul sa cuprinda adapostul respectiv, amenintind sa mistuie si casa familiei Sirbu. Din fericire, interventia pompierilor Garzii 4 Insuratei a limitat distrugerile, astfel ca locuinta a ramas intacta.
Tot luni, pompierii Detasamentului Braila 2 au primit un apel din comuna Chiscani, de la cineva care ii anunta ca arde o miriste, in imediata apropiere a unor gospodarii. Din fericire, situatia nu era periculoasa, echipajul deplasat la fata locului reusind in numai 10 minute sa stinga focul care mistuia circa 100 kg de coceni de porumb aruncati pe cimp si incendiati de cineva care a uitat ca focul in aer liber trebuie supravegheat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii