Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florentin Dumitru a plecat cu Steaua in Cipru

Componentii echipei Steaua Bucuresti au plecat, marti seara, spre Cipru, pentru un turneu de pregatire care va avea loc la Larnaca si care se va incheia pe 4 februarie, printre ei aflindu-se si mijlocasul Florentin Dumitru, care anuntase ca vrea sa paraseasca formatia din Bulevardul Ghencea.
Dumitru nu s-a prezentat la reunirea lotului FC Steaua, care a avut loc la inceputul lunii ianuarie si nici nu a participat la stagiul de pregatire efectuat la Montecatini (Italia). Finantatorul stelist Gigi Becali anuntase ca i-a eliberat fotbalistului un act conform caruia acesta se poate transfera la orice echipa care achita 100.000 de euro.
Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat ca, inca de la numirea sa, i-a transmis lui Dumitru ca isi doreste ca el sa ramina la Steaua. "Sper s-o faca", a adaugat tehnicianul FC Steaua.
Olaroiu a precizat ca Steaua merge in Cipru deoarece conditiile de pregatire de acolo si vremea permite efectuarea pregatirilor in conditii optime.
Antrenorul stelist a comentat si declaratiile presedintelui gruparii Poli Timisoara, Marian Iancu, care a spus intr-o emisiune televizata ca l-a dat afara pe Olaroiu de la Timisoara deoarece meciul cu Steaua, din ultima etapa a campionatului trecut, in urma caruia formatia din Ghencea a cistigat titlul, i s-a parut suspect. Ulterior, Olaroiu a fost pastrat in functie. "Am vorbit cu el in urma cu putin timp, nu a spus asa ceva. Nu mai inventati. Daca se intimpla sa ma fi dat afara, nu ma mai intorceam", a explicat Olaroiu.
Campioana Romaniei va juca in Cipru meciuri de verificare cu echipele Luch Energiya Vladivostok (nou promovata in prima divizie din Rusia, 28 ianuarie), Steaua Rosie Belgrad (locul 1 in Serbia-Muntenegru, 29 ianuarie), Slovan Liberec (locul 1 in Cehia, 1 februarie), FC Sartid Smederevo (locul 11 in Serbia-Muntenegru, 2 februarie), FK Teplice (locul 2 in Cehia, 4 februarie). Toate partidele vor avea loc pe terenurile bazei Alpha Sport Center din Larnaca.
Lotul deplasat in Cipru cuprinde urmatorii jucatori: Cornel Cernea, Marius Toma - portari; Dorin Goian, Daniel Balan, Mirel Radoi, Mihai Nesu, Eugen Baciu, Petre Marin, George Ogararu, Alexandru Tudose, Sorin Ghionea - fundasi; Andrei Enescu, Florentin Dumitru, Nicolae Dica, Gabriel Bostina, Banel Nicolita, Sorin Paraschiv, Florin Lovin, Vasilica Cristocea, Razvan Ochirosii - mijlocasi; Daniel Oprita, Victoras Iacob, Andrei Cristea, Alin Litu, Valentin Simion, Laurentiu Dinita - atacanti. Nici presedintele Marius Lacatus, nici managerul general Mihai Stoica nu au plecat impreuna cu jucatorii.
Jucatorii Andrei Cristea, Sorin Ghionea, Laurentiu Dinita si antrenorul Cosmin Olaroiu au ajuns la Aeroportul International Henri Coanda cu masinile personale, fundasul Mihai Nesu si mijlocasul Florin Lovin cu taxiul, restul fotbalistilor venind cu autocarul.
Cu aceeasi cursa de Larnaca au plecat si jucatorii divizionarei B Universitatea Craiova.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii