Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fiscul va publica lista persoanelor care nu au primit deciziile de impunere

Agentia Nationala de Administrare Fiscala va afisa la sediile din teritoriu si pe pagina de Internet liste cu persoanele fizice care aveau obligatia sa depuna declaratii de venit pentru anii 2000 - 2006 si care au primit deciziile de impunere anuala sau pentru plati anticipate. Anuntul va fi afisat timp de 15 zile, dupa care contribuabilul va avea la dispozitie doua luni pentru a achita diferentele de impozit inscrise in decizia de impunere anuala.
Dupa expirarea termenului, se vor aplica majorari de intirziere. Contribuabilii care au primit deciziile referitoare la impozitul pe venit pot obtine informatii adresindu-se organului fiscal in a carui raza teritoriala locuieste sau pot accesa adresa pe Internet.
Fiscul a anuntat ca populatia trebuie sa depuna declaratiile de venit pentru 2005 pina la data de 15 mai, formularele de declaratie de venit fiind transmise prin posta in perioada 1 - 15 aprilie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii