Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FeSe iar Ne

Da, bineinteles ca s-au apucat toti sa rida de Ion Iliescu, pentru ca s-a chinuit sa-si faca acest Pol Social Democrat. Ma, deci el nu mai are serviciu de vreun an la PSD, in Cismigiu sa stea la o saminta cu chibitii nu se poate duce, asa ca ce naiba voiati sa faca? Daca altii l-au dat afara din PSD, si-a facut mosul un PSD al lui, pe care sa nu i-l mai fure nimeni. In amintirea vremurilor de demult, Iliescu l-a luat la dreapta sa si pe Petre Roman, ceea ce inseamna, logic, ca Bunicuta sta la stinga lui Roman. Si mi se pare normal, pentru ca lui Iliescu i-a placut dintotdeauna sa se posteze cit mai la stinga.
La ce sa ne asteptam noi de la Polul Social Democrat care, iacata, a fost lansat la apa marti, 23 mai 2006? Pai, nu ne mai poate suprinde cu absolut nimic. Vedeti voi, este ca si cum ar reinvia echipa Steaua '86, aia care a cistigat Cupa Campionilor. Degeaba, jucatorii sint acum batrani, au reumatism, plus ca nu prea mai vad mingea pe teren. Iliescu si Roman suspina dupa vremurile cind implementau capitalismul salbatic in Romania, cind erau de furat intreprinderi, cind puteai striga in Piata Universitatii "Afara, afara cu Ratiu din tara!". Acum, dl. Ratiu nu mai este printre noi. Si dl. Coposu ne-a parasit, asa ca ma gindesc ca Bunicuta nu mai are pe cine face mosier nenorocit. Singura sansa a lui Iliescu de a mai retrai vremurile gloriosului FSN ar fi sa-i adune pe tinerii fugiti in Occident, in '91, de frica minerilor, si sa-i plateasca sa scandeze impotriva miliardarilor care au furat tara cu totul, de nu mai au bietii emigranti unde sa se intoarca acasa, caci totul este pamint privat, viluit sau siluit.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii