Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie gasita moarta in casa

A decedat, din motive inca necunoscute, in casa sa. O femeie de 45 de ani din comuna Vadeni, a fost gasita moarta in casa de sotul ei. Barbatul, Cornel T., a povestit ca s-au culcat separat, iar dis-de-dimineata, cind s-a trezit si a intrat in camera femeii, a vazut ca aceasta zacea rece, pe jumatate cazuta din pat, cu fata in jos, vinata la fata. Vecinii spun ca ar fi un adevarat blestem cu familia T., care, intr-un timp, o ducea bine, insa mai apoi, barbatul a avut un accident si totul a inceput sa le mearga rau. "In tinerete, cind s-au casatorit, stateau la Braila, au avut apartament, el lucra pe masina ca sofer, ea, la fel, lucra in oras. Sotul a avut un necaz cu masina, un accident, si de atunci, s-a terminat, numai necazuri au avut. Au venit la Vadeni, ca aveau rude aici, au gasit vatra asta, aici, de-au facut o casuta si ei, s-a darimat cind cu ploile, cind a fost atunci cu vijelia. In plus, din cei sase copii, doi le-au murit, numai necazuri...".
"Este vorba de o femeie in virsta de 45 de ani, gasita decedata in cursul diminetii, de catre sotul sau. Nu prezinta semne de violenta, insa dupa autopsie se va putea preciza cauza mortii", ne-a declarat dr. Aurelian Savu, medic legist.
Politia a demarat o ancheta, in acest caz, pentru stabilirea exacta a circumstantelor in care s-a produs decesul.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii