Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Vaslui pregateste meciul cu Gloria Bistrita la Husi

Componentii echipei FC Vaslui se pregatesc la Husi in vederea meciului cu Gloria Bistrita, programat, simbata, de la ora 15.30, in etapa a XVII-a a Diviziei A, deoarece terenurile de la baza sportiva a divizionarei A sint impracticabile, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Astfel, fotbalistii antrenati de Mircea Rednic parcurg zilnic distanta de 50 de km pina la Husi, pentru a efectua un antrenament de citeva ore, iar dupa-amiaza revin la Vaslui, unde se pregatesc in sala de forta.
Conducerea FC Vaslui intentioneaza sa imprumute un elicopter pentru a usca suprafata de joc de pe stadionul Municipal si a o face astfel practicabila inaintea partidei cu Gloria.
Pentru meciul de simbata, sint incerti Ilie Baicu, Dan Pisla, Petar Jovanovici si atacantul Bukvici, care inca mai acuza dureri dupa accidentul rutier in care au fost implicati, luni dimineata, cind autocarul echipei FC Vaslui s-a rasturnat. Incert este si atacantul Adrian Mihalcea, a carui "carte verde" nu a sosit inca din Coreea.
Antrenorul Mircea Rednic a mentionat ca Mihalcea se antreneaza alaturi de echipa si este pregatit sa intre oricind pe teren. Cu toate acestea, tehnicianul a mentionat ca si daca Mihalcea va primi drept de joc inca de simbata, nu poate garanta ca acesta va fi titular. "Jucatorii pe care m-am bazat in meciul cu Rapid au confirmat si nu am de ce sa schimb echipa", a subliniat Rednic.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii