Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Steaua organizeaza seria de evenimente "Stele de Craciun" cu ocazia sarbatorilor de iarna

FC Steaua organizeaza intre 17 sI 23 decembrie seria de evenimente "Stele de Craciun" dedicata copiilor si suporterilor, cu ocazia sarbatorilor de iarna, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.
In aceasta perioada, suporterii care vor decide sa ia parte la eveniment vor putea asista la aprinderea oficiala a unui brad ros-albastru de peste 10 metri inaltime, spectacole de colinde sustinute de coruri de copii, intilnirea cu Mos Craciun, focuri de artificii si alte surprize. Toate aceste evenimente vor avea loc in incinta Complexului Sportiv Steaua.
Programul complet al evenimentelor "Stele de Craciun":
Luni, 17 decembrie: Ziua dedicata Centrului de Copii si Juniori ai FC Steaua: intilnire cu conducerea clubului, antrenori, jucatori - sesiune de autografe; Mos Craciun cu renii - direct din Laponia, alaturi de spiridusi; Corul DO-RE-MI; Corul Teologic; cadouri pentru Centrul de Copiissi Juniori; aprinderea oficiala a bradului de Craciun; deschiderea oficiala a Oraselului Copiilor - locul unde copiii isi vor putea intilni idolii si de unde parintii vor putea cumpara cadouri de sezon si produse Steaua.
Marti, 18 decembrie, miercuri, 19 decembrie, joi, 20 decembrie, vineri, 21 decembrie, simbata, 22 decembrie, duminica, 23 decembrie: Zilele suporterilor la clubul Steaua: sesiune de autografe - 1-2 jucatori; coruri scolare invitate - colinde; Turul Suporterului - suporterii se pot inscrie pe lista si vor fi condusi de un steward sa viziteze autocarul echipei, terenul de joc si vestiarul echipei; Corul teologic; Corul Rogvaiv; Mos Craciun intilnire cu copiii; Cor Andantino, concert extraordinar Narcisa Suciu, foc de artificii (duminica).
Pe perioada desfasurarii evenimentelor, copiii pina in 14 ani care vor vizita Oraselul Copiilor din incinta stadionului vor primi un tichet de tombola pe care, dupa ce il vor completa, il vor pune in urna aflata in cort. In ultima zi a evenimentului, va avea loc extragerea finala si vor fi acordate premiile: premiul I - O zi cu Marius Lacatus; premiul II - 5 abonamente pentru returul campionatului; premiul III- 15 pachete promotionale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii