Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC National protesteaza fata de programarea facuta de LPF

Conducerea FC National a protestat, marti, fata de programarea facuta de Liga Profesionista de Fotbal (LPF), conform careia echipa din Parcul cu Platani ar trebui sa dispute doua meciuri in deplasare intr-un interval de 48 de ore.
Conducerea clubului bancar a sesizat LPF asupra faptului ca echipa condusa de Marin Duna este nevoita sa dispute doua meciuri in deplasare, in mai putin de 48 de ore, fapt ce incalca regulamentele in vigoare, se precizeaza intr-un comunicat al clubului.
FC National va intilni joi, 21 septembrie, de la ora 17.00, echipa Farul, in deplasare, in etapa a VIII-a a Ligii I, urmind ca in etapa a IX-a sa joace simbata, 23 septembrie, de la ora 17.00, in compania formatiei Pandurii Tirgu Jiu, tot in deplasare.
"Conform articolului 43, punctul 43.1 litera b, "intre cele doua jocuri oficiale ale aceleiasi echipe (cu exceptia turneelor finale si zonale de juniori), se lasa in mod obligatoriu cel putin o pauza de o zi - in cazul in care si cel de-al doilea joc se disputa pe teren propriu - si cel putin doua zile in cazul in care cel de-al doilea joc se disputa in deplasare"", se precizeaza in sesizarea trimisa de FC National la LPF.
Liga Profesionista de Fotbal a respins sesizarea inaintata de FC National, motivind ca postul care va transmite partida Farul Constanta - FC National "a solicitat intelegere fata de prevederile art. 43.1 lit. b din Regulamentul de organizare a activitatii fotbalistice din Romania", se precizeaza in scrisoarea de raspuns a LPF, semnata de secretarul general Valentin Alexandru si Directorul Departamentului Competitii, Mircea Cezar Ionescu.
Contactat telefonic de MEDIAFAX, directorul sportiv al FC National, Mihai Ionescu, sustine ca LPF putea sa mute duminica partida de la Tirgu Jiu. "Duminica se disputa meciul FC Vaslui - Politehnica Iasi, urmind sa fie transmis de acelasi post de televiziune. Daca dorea, liga putea decide ca meciul nostru de la Tirgu Jiu sa se dispute duminica, iar derbiul Moldovei sa se joace simbata, mai ales ca nici Vasluiul si nici Iasiul nu evoluau joi", a declarat Ionescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii