Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Familia Vasioiu, gest sinucigas

In editorialul de martea trecuta afirmam ca familia Vasioiu a ramas fara partid. De acest lucru cred ca s-a convins, intre timp, si cuplul Vasioiu. Daniela si Horia au realizat ca "partenerii" de la ex-PLD au iesit invingatori la impartirea ciolanului, arvunindu-si cele mai importante functii in partid, dar, ca orice ins disperat dupa putere, nu accepta infringerea. Din contra, isi pierd ratiunea si recurg la solutii care ii urca pe culmile ridicolului.
Deplasarea de ieri, la Bucuresti, se inscrie perfect intr-o astfel de categorie. Sa urci 100 de oameni in autocare si sa pleci sa faci ordine la Bucuresti, mi se pare cel putin hazliu. Ar trebui sa le spuna cineva sotilor Vasioiu ca s-au dus vremurile alea cind grupuri compacte de cetateni se deplasau in capitala si faceau ordine si disciplina, ba cu bita, ba cu vorba, ba apelind la santaj. Pentru ca asta a insinuat Daniela Vasioiu ca se va intimpla. Daca Bucurestiul nu va intelege sa repuna in drepturi familia Vasioiu si sa ia aminte la reclamatiile pe care le-a facut cu privire la impartirea cascavalului in noul PD-L, Horia Vasioiu afirma ca isi va da demisia, impreuna cu alte nu stiu cite sute de membri ex-PD, iar sotia lui ia in calcul posibilitatea de a candida ca independent la functia de primar al Brailei.
Cred ca o manevra mai neinspirata ca asta nu putea pritoci cuplul Vasioiu. Asta denota faptul ca acesti oameni habar nu au in ce partid au fost timp de 13 sau 14 ani, nu stiu cind anume s-au inscris in PD. Pai, e grav daca in perioada de timp de cind au devenit membri PD, si cu atit mai mult de cind Traian Basescu a ajuns presedinte, Daniela si Horia Vasioiu nu au inteles ca in acest partid nu se comenteaza, ci se merge pe principiul "ciocu' mic si joc de glezne". Daca Basescu a decis ca, la Braila, PD si PLD trebuie sa-si imparta functiile in mod egal, apai asa ramine, tata! Deplasindu-se la Bucuresti, sotii Vasioiu au facut primul pas spre plecarea din partid. De ce nu cred ca Daniela si Horia vor obtine ceva de la Bucuresti? Pentru ca deputatul Horia Vasioiu nu se afla in gratiile maharilor din PD. Iar daca voi nu ma credeti, va sfatuiesc sa-l rugati pe domnu' Vasioiu sa va povesteasca cum Vasile Blaga l-a facut de cacao, in 2005, la citeva luni dupa cistigarea alegerilor. Blaga i-ar fi reprosat atunci ca de jeep-ul Hyundai Santa Fe a avut lovele, dar de dat bani la partid in campanie, nu! Iar Blaga pare un om care nici nu uita si nici nu iarta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii